Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 29. des. 2022 i alle områder

  1. Lagde en liten snutt av innflygning og landing på RNW 32 med det flotte scenery'et til Stig Togstad👍 Sørkjosen lufthavn er min nærmeste flyplass som jeg bruker fra tid til annen..
    3 points
  2. God jul folkens! Har omsider fått ny PC og er tilbake i simulator igjen etter mange års pause. Nyter nå FS2020 til det fulle. For en forskjell fra gode gamle FSX/Prepar3D!
    2 points
  3. Lagde en liten snutt av innflygning og landing på RNW 32 med det flotte scenery'et til Stig Togstad👍 Sørkjosen lufthavn er min nærmeste flyplass som jeg bruker fra tid til annen..
    2 points
  4. Vil benytte anledningen til å ønske alle brukere en riktig god jul og takke for at dere er her og bruker forumet og deler gode historier og nyttig info. En del av dere har også støttes oss økonomisk med faste doneringer og noen større enkeltbeløp, og det takker vi for. Tidligere år har vi spurt etter støtte, men det har vi ikke fått til i år. Til dere vil jeg rette en særlig og stor TAKK! Fortsett å dele deres opplevelser fra alle de forskjellige simulatorene også i fremtiden! God jul
    1 point
  5. Mitt generelle råd er å ligge langt unna alt som heter Google
    1 point
  6. God jul og godt nyttår, spesielt til admin! Vi liker oss her inne
    1 point
  7. Vpilot funker som bare juling for MSFS.
    1 point
  8. 1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...