Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 22. aug. 2022 i alle områder

  1. Hadde en flott tur over ENBO i kveld.
    4 points
  2. SAS hadde denne flygingen med SE-RJX til Alta i ettermiddag, så da tok jeg samme ruta på simulatoren med den virtuelle SE-RJX. En del skyer underveis med noe turbulens her i nord..
    3 points
  3. PMDG 737-800 i flere varianter lanseres denne måneden mellom 23. og 31. august. EFB-en kommer dog ikke før september/oktober.
    1 point
  4. Hej igen, du som var så snäll och gjorde Stöde fpl i sverige åt mig, minns du ? Min hårddisk krashade så jag håller på att installera om FS 2020 och allt annat nu, puhhhh. Skulle du vilja skicka mig Stöde igen ? det vore väldigt snällt Mvh Bosse Agerup Email.. Bozzze1@gmail.com
    1 point
  5. 1 point
  6. https://drive.google.com/file/d/1UBsLpUZrmaCg-w3XaICm6vDQzeFuXb-8/view?usp=sharing Her er både community package og project folder.
    1 point
  7. Send meg en melding hvis jeg glemmer å svare på det med lysene i løpet av noen dager. Må sjekke i simmen senere. Noe ble fikset i su9.
    1 point
  8. Prøvde meg litt på denne igjen. Frustrerende..... Flyet er så spesiellt, og har så mye potensiale, og når det funker er det så flott. Det har et unikt radionavigasjonssystem, som er veldig interessant. MEN.... Når jeg prøvde å starte beistet, så gikk ikke det, før jeg reinnstallerte det. Da gikk det plutselig helt fint.. Startet og tok av på den tutorial turen fra dokumentasjonen: Tok av, og allt gikk fint, i en time.. Så stoppet en motor, og jeg måtte nødlande. Motor 2 stoppet rett etter landing. Frustrert..... Prøvde igjen, jeg gir meg ikke så lett. Tok av, glemte å sette climb power, så da skjedde dette: Full drill med å kutte fuel til den motoren, tenning av, brannslukking og prop feathering, (allt funksjonerer i dette flyet), og fikk landet . Egentlig ganske morsomt.... Resatte Flight, og prøvde igjen, kort flight New york - Washington denne gangen. kom meg fint opp og cruiset avgårde glad og fornøyd.. Så begynte turtallet på høyre motor å synke sakte, fuel og oljetrykk ok, på med forgasservarme, hjalp ikke noe. etterhvert døde den helt. Den flyr dårlig på en motor, så når jeg kom under skyene, så så jeg en flyplass i det fjerne, så jeg prøvde å nå den, men så døde venstre motor også, og jeg hadde glidefly. Rakk akkurat ikke frem, så nå er flyet vrak... ......Til Wing42 våkner opp, og gir meg en bugfix som sørger for at motorer kan virke mer enn en time, og gir meg litt kontroll over vedlikeholdet. Jeg liker at det av og till oppstår et problem, men dette er for dumt. Flyet er fantastisk det.... Bare en liten bugfix, please....
    1 point
  9. Sist jeg holdt på med dette, var det ennå ikke mulig å få bort de lysene, er plaget med de på ENLI. Kan lønne seg å sjekke innom FSdeveloper.com om noen der kanskje har funnet en løsning.
    1 point
  10. Da er ny versjon lastet opp på flightsim.to. Ny versjon inkluderer da nytt luftfoto, justert bakkehøyde RWY06, diverse nye byggninger, apron-belysning og diverse annet smått. Sliter for øvrig veldig med masse lys midt inne på flyplassområdet. Antar at dette er noe som er automatisk generert i simmen. Har forsøkt alt mulig av polygons og rectangles med alle excludes huket av. Noen som har vært borti noe lignende problem og har en løsning?
    1 point
  11. I C:\Users\Brukernavn\AppData\Local\Packages\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe\LocalCache ligger det en fil som heter UserCfg.opt. Nederste linje der viser hvor Community og Official mappene ligger nå. Dette kan du endre til det du vil og deretter flytte disse mappene inn der. Min ligger i InstalledPackagesPath "F:\FS" på en egen raskere SSD-disk.
    1 point
  12. Etter alt for mange timer har jeg endelig klart å finne flyfoto fra sent 90-tall i farger! Har også fått justert litt på høyde og vannlinje i enden av RWY 06.
    1 point
  13. Gøy å se at folk er interessert i FBU Her er noen oppdaterte bilder
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...