Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 17. juni 2022 i alle områder

  1. Tok det ikke negativt, bare veldig undrende til ordvalget. No problem Null problem my good man.. Første RTX Strix kortet jeg kjøpte betalte jeg vel den gang da ca 14k for eller noe i den duren, billig trolig mot dagens priser på kort. Dette kortet underpresterte deluxe på alle stress tester til det punkt at jeg valgte å returnere det til butikk. Nytt kort kom og etter utallige tester med overklokking av CPU (9900K) til 5.0GHZ så preserte kortet greit.. Scorer ikke høyt på noen av de kjente testene sammenlignet med f.eks. MSI osv. Siden kortet mitt er et OC kort slik trådstarter har valgt, så er kortet i utgangspunktet overklokket. Ergo ikke noe grunn til å kjøre ASUS sitt software for overklokking. Du får rett og slett ikke mer ut av kortet enn hva fabrikken hadde overklokket kortet til. Ironisk sett var denne overklokkinen mindre enn hva andre tilsvarende kort presterte sett i lys av tester. Største problemet jeg ser i ettertid er texture handling . Dvs hvordan kortet presterer på store utfordringer når det kommer til texture bandwidth. Dvs ting du vil ha bra, som skyer, bygninger osv. Nå kan det være at kortet i seg selv er ræva, men dette er dessverre ikke første gangenen jeg ser dette med Asus. Tenkte når jeg kjøpte kortet at RTX serien ville løse dette, men neida. Så neste steg var å se litt på hovedkoret og sammenhengen mellom det og GPU.. Kunne det være noe der? Vel siden jeg har M2 kort på hovedkortet et ASUS Maximus IX Hero kort, så tenkte jeg at forholdet mellom PCI gatene og M2 kortene kunne bli en konflikt. Leste noe på nett at Asus sliter med denne blandingen og at de ofte deler samme busser på kortet for minnehåndtering. Uansett, saken er at jeg fremdeles sliter med VRAM håndtering i enkelte tilfeller. Særlig i skyer.. Nå har jeg ikke prøvd kortet i f.eks. MSFS som kjører DirectX eller andre spill under DirectX, så jeg vet ikke hvordan håndteringen er der, men til sammenligning har jeg en annen PC som kjører en 2070 uten noen tilsvarende problem, dog den med MSI kort men med ASUS hovedkort. Hovedkort, vel det har jeg kjørt x antall versjoner og merker av. Har i dag både MSI og ASUS og stort sett ikke hatt særlig problem med dem men ser over tid at MSI klarer "gaming" og simulatorer bedre.
    2 points
  2. Asus her og ingen problemer over maange år Bortsett et som havarert 2 dager før utløp garanti så fikk helt nytt ..ble noen få dager uten pc men overlevde det (såvidt)😜
    2 points
  3. Kanskje bedre om Tom forteller hva som er problemet med kortet? Jeg har et relativt gammelt ASUS kort som har gått uten problemer. PCn har gått med 29% overklokk siden jeg bygget den. Og den fortsetter å drive P3D og MSFS helt greit.
    2 points
  4. Det er antakelig ikke problem på flyplasser med flatt terreng og flat rullebaneprofil, men på ENBR og ENBO blant annet har jeg fokusert på å få frem det nydelige terrenget og rullebaneprofilen, og da blir det problemer når real taxiways antar at det skal være flatt.
    1 point
  5. Det blir nok bra skal du se, har ikke eller kommer ikke til å teste MSFS, så for meg blir det nok som nevnt annen type hardware neste gang. Enjoy og kos deg masse
    1 point
  6. Det var ment som en fleip - Se på smilyene 😁 og 🤞. Det var ikke ment negativt. Postet dette mest for å få tilbakemeldinger på hvordan smartest å få over FS til den nye maskinen. Jeg setter selvfølgelig pris på at folk deler erfaringer. PC'en er forøvrig på vei, og jeg får ikke endret noe uansett. Som sagt er mine egne erfaringer med ASUS positive.
    1 point
  7. Positiv??? Hva har det med saken å gjøre? Tåler du ikke at folk deler erfaringer bør du heller ikke annonsere at du har kjøpt deg ny pc. Antar grunnen til at du postet dette var for å få tilbakemeldinger på nettopp dette kjøpet?
    1 point
  8. Du får gå inn i terminalen å spørre om noen har sett han
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...