Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 25. aug. 2021 i alle områder

  1. Sim Skunk Works kommer med TF-104G om en måneds tid.
    7 points
  2. En sommer er over, tilbake til hverdagen. ATSimulation Focke Wulf / Piaggio, er mitt yndlingsfly for sightseeing . Hangaren begynner å fylles opp med mange andre godbiter, men jeg kommer stadig tilbake til Piaggio`n .
    1 point
  3. Jobber i øyeblikket med teksturer til 2020 versjonen av DC-6B LN-SUB. Er det forresten noen som vet hvordan jeg kan skjule den hvite trekanten øverst i bildet? Før kom den kun til syne når man hoovret over området med musepekeren. Etter FS oppdateringen blir den værende der.
    1 point
  4. Inspirert av andre her gir jeg bort en B737 GoFlight MCP-Pro til noen som har bruk for den (og ikke for å selge videre da altså). Du må enten hente eller betale frakt. Send meg en PM om du er interessert #PAYITFORWARD
    1 point
  5. Den virkelige LN-SAA var på Tromsø besøk i ettermiddag (dagens callsign: NORSE 094J) 😊
    1 point
  6. Godt eksistentielt udgangspunkt - Der er altid noget positivt,🙂 i det/ ved det negative
    1 point
  7. Dessverre har hverken Bing eller Google Maps gode bilder fra Finnmark. Bing har god oppløsning, men vårbilder som gjør at snøen er framtredende året rundt. Google Maps har sommerbilder som gjør at "vintermasken" i MSFS kommer til sin rett og vi får riktige årstider, men elendig oppløsning på bildene. Døm selv - modul som er brukt for å få Google Maps-scenery er denne fra flightsim.to: https://flightsim.to/file/19345/msfs-2020-google-map-replacement De to bakerste bildene er fra Google Maps - med synlige rektangler.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...