Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 28. april 2020 i alle områder

  1. Denne er fortsatt gratis å laste ned for FSX og P3D.Nå har jeg ikke fløyet A-10 Thunderbolt siden "Jane's U.S.A.F " på 90-tallet,så jeg kan ikke uttale meg om hvor "real" modellen til Iris Simulations er. Men morsom og lett å fly er den,maks hastighet rundt 300 knop,så det er en fin maskin hvis man vil se seg litt rundt og synes at enmotors propellfly ("bug crushers") går litt for tregt,hehe Ser ut som det meste av systemsimulering er på plass,minuset er at det ikke følger med noen som helst dokumentasjon.Finnes noe på Youtube.Modellen leveres med ca. 10 forskjellige painter,har beholdt et par-tre stykker av dem.Her er noen bilder:
    1 point
  2. Hehe, ja, og er det medvind kan man alltids slå av bakke-sperren og bruke GAU-8ern til å bremse. Urovekkende effektiv
    1 point
  3. Stemmer det. Descend vinder får FMC til å beregne en mer realistisk profil. Gode landinger kommer av helt andre ting.
    1 point
  4. FS2020 blir bare bedre og bedre folkens, Norge også, uten å si mer. P3Dv5 er definitivt ut her i gården. Venter KUN på FS2020 for min del. Jupp. Addon scenery i bøtter og spann er nok ut. Skylagring/streaming er fremtiden.
    1 point
  5. Det skal ikke være nødvendig å legge inn vinder, etc, for å få til gode landinger.
    1 point
  6. Hvis du liker A-10 så kan det være verdt å ta en titt på DCS nå som alle modulene (i hvert fall alle fra Eagle Dynamics) er gratis frem til og med 18. mai. Jeg ser at Iris sin A-10 er en A-modell, og DCS-modulen er en C-modell, så den er en god del mer avansert, men maskinen er i bunn og grunn den samme.
    1 point
  7. Jeg har vært så heldig å få noen baksetetimer i en av de "norske" T-6 i forbindelse med flyshow i Bodø, så det er ikke rart at jeg har et spesielt forhold til nettopp denne legendariske flytypen. Stor var derfor begeistringen da A2A ga ut sin Accu-Sim T-6 Texan. Denne modellen har hele tiden blitt oppdatert til nyeste utgave av P3D , så det er en av de flyene som har stått fremst i hangaren. Like artig hver gang, når jeg husker tilbake til mine bakseteturer, og tar en flight i simulatoren .
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...