Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. I går
  2. Høres super ut. Bare det var mig. Men det går da an at flyve, så med lidt mere tålmodighed bliver det vel fikset for de fleste af os?😅👍
  3. Synes jeg merker stor forskjell. Ingen tegn til "stutter". Alt på Ultra, 60 fps steady i 2d (50% av monitor som er 120), 45 fps i VR (50% av 90 i Virtual Desktop). FSLTL på med sånn passe med fly på ENGM. Alt flyter kjempebra. Kjører DX 12, og har hatt problemer med texturer på ENGM tidligere, så ingenting til det nå. Ingen problemer med addons som jeg kan se til nå. 1.37.18.0 får en stor tommel opp av meg.
  4. Skulle ønske Black Square oppdaterte deres tidligere maskiner til samme standard. Duke'n er sikkert fin den, men jeg bygger en King Air cockpit så da er jeg låst til den. 😂
  5. Flere som har testet denne? Har blitt en av GA favorittene i min hangar!
  6. Ingen endring fra siste beta'n, fortsatt 1.37.18.0
  7. Update er kommet bare å logge seg inn i simmen
  8. Ja enig....tror det er en god idé slik at man får en oversikt over omfanget. Har man godt grunnlagsmateriale og det ikke er så mye som skal modelleres osv, kan det gå relativt raskt å sette sammen noe...:)
  9. Du kan jo legge ut litt bilder her fra flyplassen så kanskje noen tar på seg oppdraget.
  10. Siste uke
  11. Hei, Er det noen som kunne bistått med å lage et scenery for Rakkestad? Jeg kan bistå med bilder, målinger og annet som det måtte være behov for da jeg har mitt fly stående der. Mvh Espen
  12. Blacksquare Duke turbo er også veldig bra, hva synes folket om den?
  13. Sett inn spilldisk problemet dukker opp med jevne mellomrom. Hos meg løser det seg enkelt ved at jeg logger ut av MS Store og logger inn igjen. Faststart oppsjonen tar bort flash screens fra Asobo og Blackshark, ellers finner jeg at det er lite å hente. Sparer kanskje 10-15 sekunder.
  14. Jo, men den King Air'n deres er ikke på samme nivå som f.eks TBM 850 fra samme produsent. For min del ble den avinstallert da den manglet elementær motor simulering som er særegent turboprop maskiner. Ellers en del småting her og der. Håpet lenge at dem oppdaterte den til iallfall samme nivå som TBMen, men det ser dårlig ut. Kommer helt an på hva du er ute etter og hva slags erfaring du har fra før. Personlig ville jeg heller gått for TBM850 eller PC-12 til SWS. Skal du ha autentisk turboprop simulering i MSFS så er det FSR500 som er tingen. Den er spot on og har custom motor simulering av PT-6 motoren som brukes i mange turboprop maskiner.
  15. Dette med at FS2020 vil ha satt inn spilldisk løste seg ved at jeg logget inn på Micro$oft-kontoen. Dette har aldri vært nødvendig før. Noe nytt? Og takk for tips om mange flotte ikoner!
  16. Du bør nok ta hensyn til hva Black Square egentlig har gjort i dette tilfellet. De har som beskrevet foretatt en "Steam Gauge Ovehaul" av MSFS default King Air 350. Bare så det er nevnt.
  17. 1: For "Microsoft Store"-versjonen, bruk denne som path: C:\Windows\System32\cmd.exe /C start shell:AppsFolder\Microsoft.FlightSimulator_8wekyb3d8bbwe!App -FastLaunch Ønsker du et fancy ikon, som jeg gjør da det ligger på taskbar og jeg ikke orker 100 batch-ikoner, søk i google etter msfs icon ico. Laster det ikke opp her, da jeg ikke kjenner copyright, men du finner det helt selv 2: Problem med XBOX-appen som har mistet signin. Start XBOX-app og trykk på logg inn øverst til venstre. Skal løse problemet.
  18. Da må man finne hvor selve FS-programmet ligger? Før kunne jeg spesifisere at jeg ikke ville se denne reklamen for Asobo, Blackshark etc, Men så måtte jeg reinstallere Windows og finner ikke igjen denne snarveien. Likeså opplever jeg også at jeg blir bedt om å sette inn spilldisketten. Men det finnes det sikkert en løsning på ved å google litt. Edit: Kanskje må man logge inn på Micro$oft-kontoen? Dette maset har oppstått etter reinstallasjon av Windows.
  19. Den er bedre enn default, men har også en del store mangler og er ikke helt på høyde med nyere lanseringer fra samme selskap. Men når det er sagt så er det kanskje ikke noe du kommer til å merke noe særlig til med mindre du flyr i virkeligheten.
  20. Får Æ lov å si Satana.! Dette var fine saker, og et vakkert skue.👍👍👍
  21. Kan anbefales. Har selv hatt den i 3 år, og brukes jevnlig. Blir enda bedre sammen med TDS GTNXi.
  22. Noen andre som bruker Airbus kontrollene på PMDG 737? Har problemer med at det drar mot venstre under taxing, take-off og landing. Spesielt ille under landing
  23. Da mangler vi vel bare en fra 331? https://snl.no/F-86_Sabre
  24. AH-D (som står på flysamlingen på Gardermoen) er ute også nå fra Gunnar:
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...