Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. Siste time
  2. Har mine seriøse tvil, men hei, vi lever i håpet på at de mest graverende feilene blir løst. Har sett mange argumenter for og imot at Bodø blir virkelighetstro i DCS, mange av de på bakgrunn av hemmelighetsstempling, men synes det blir litt søkt med tanke på at området nå er under avvikling/demontering uansett.
  3. I går
  4. Vi «veteraner» fra flystasjonen vil nok aldri bli helt fornøyd uansett 😅 men er enig i at noen spesifikke detaljer blr på plass.
  5. Phantom'en er nydelig, rett og slett, og kjenner at lysta til å fly definitivt har kommet tilbake. Når det gjelder Bodø, så kan man håpe at OrbX ihvertfall fikser de groveste feilene i forhold til shelter-utforming og hva enn pokker de driver med i 100-sløyfa (spesielt 104 og hva enn de har bygd tvers ovenfor 104). Er uansett mer interessert i at de fikser textures og slikt samt får på plass flere flyplasser og sånt opp langs kysten. Ikke misforstå, jeg er ganske godt fornøyd med Kola-kartet sånn generelt, men de har fortsatt en vei å gå før de er helt ferdige. Når det er sagt, så klarte jeg å finne huset jeg bodde i der i Bodø samt Hunstad Ungdomsskole selv om bygningene har feil form og sånt, så de skal ha skryt for å få ting såpass bra på plass.
  6. Siste uke
  7. Hadde dem nå bare oppdatert de andre flyene i flyparken til samme standard som Duke.
  8. Knallbra, tror riktignok ikke en kan forvente at den militære delen av Bodø blir mer virkelighetstro enn pressefoto, flyfoto og satelittbilder vil vise ORBX, da fotoforbudet av området har vært gjeldenede i alle år til flystasjonen ble lagt ned, usikker på om det er videreført? Uansett, syns både Bodø og Phantomen ser kjempebra ut.
  9. Håper også på de fikser områdene rundt OSL, spesielt Råholt (under innflyvningen til 19L) for det ser jo ikke ut! Er noen patches vest for OSL hvor det ikke er noe foto i det hele tatt
  10. Er på vei til Arlanda nå. Har lastet ned og kjører modden. Det er ikke helt feilfritt her heller. Så nettopp 2 tiles med tidlig vår i den ene, og full sommer i den andre. Vi får vente og se hva MSFS2024 bringer. Det sies at de har fått over 200 TB med nye data fra Bing Maps. Krysser fingrene. For å være helt ærlig, så er det ikke direkte dårlig nå heller 🙂 .
  11. Som folket vet, så har Phantom'en gjort sitt inntog i DCS. Og FOR en modul det er. Den er rett og slett nydelig å fly, men såklart, det er ikke verdens enkleste maskin å fly bra. Men hei, morro uansett. Her er et knippe bilder fra litt testing og sånt, inkludert en tur fra Kiruna til Bodø med parkering foran det som skal være Shelter 104 men som overhodet ikke er riktig, pluss at det har et annet shelter rett ovenfor seg som jeg ikke husker var der.
  12. Ja, eneste måten for å få sommer på Gjøvik er å bytte Bing til Google maps eller andre. https://github.com/derekhe/msfs2020-map-enhancement/releases/tag/v7.6.0
  13. Fremdeles skiføre oppe ved Mjøsa 😁⛷️. Prøvde å endre datoen inne i simmen, uten at det hadde noen som helst effekt. Har for øvrig hatt 3 turer i SU15 nå. Oslo - Edinburgh, Edinburgh - Bergen. og Bergen - Oslo. Ingen problemer med MSFS 2020. alt på Ultra, TLOD - 300, OLOD - 200 både i 2D og VR. FSLTL på med moderat load. Fremdeles kjempefornøyd. Kjører DX12, så jeg er også veldig fornøyd med at det ser ut til at problemene med at texturer på flyplassene forsvant, er borte.
  14. Ja, det går fint å fjerne det du ikke bruker, sletter du for mye, blir det automatisk lastet ned neste gang du starter MSFS.
  15. Hei Jeg begynner og få litte plass på pc ,kan man fjerne for eksempel landing challenger traning programmer og fly man ikke bruker. hjelper de så de mer plass?.
  16. På tilbud hos proshop.no nå. Hele 3.66% avslag ! Løp og kjøp !!!! 😁
  17. Denne uka slapp endelig Heatblur sin etterlengtede F-4E Phantom II-modul til DCS, og her kommer virkelig uttrykket "den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves" til sin rett - for her har de virkelig overgått seg selv, og satt standarden. Detaljnivået er virkelig helt vilt, og ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Phantomen føles nærmest levende der ting i cockpiten rister og vibrerer, mens Jester kommenterer fra baksetet.
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...