Gå til innhold

All aktivitet

Denne strømmen auto-oppdateres

  1. I dag
  2. Siden jeg likte Flight Replicas Spitfire så godt, slo jeg til på deres P-40N også. Fornøyd med det, topp modellert og teksturert, flyr også bedre enn Inibuilds P-40F.
  3. Ja, de vil nok ikke ha to versjoner, som siste SU før MSFS2024.
  4. Ja visst, men skjønner likevel ikke logikken med å holde tilbake oppdateringa til pc, når det er Xbox plattformen som har problemer. Men for alt jeg vet, så er det kanskje samme oppdatering til både Xbox og pc..!?
  5. Sant nok men bedre å få noe stabilt enn noe som hikker her og der
  6. Jeg skjønner ikke hvorfor de ikke kan utgi SU15 for pc, når problemene synes å kun være på Xbox plattformen???
  7. update delayed igjen https://forums.flightsimulator.com/t/sim-update-15-delayed/640816 Due to new issues discovered in last week’s Sim Update 15 beta build 1.37.15.0 (WASM “missing content” error, Xbox stuttering/freezing), SU15 will no longer release on 5/7 as we continue to investigate and work towards resolution. Today, participants in the SU15 beta will receive a new update (1.37.17.0) which fixes the WASM “missing content” error introduced in 1.37.15.0 as well as a handful of other issues (including DX12 aerial pop-in). We are continuing to investigate the Xbox stuttering/freezing issue, which is related to the recent GDK update. In the interim, enabling rolling cache (instructions below) should reduce the likelihood of encountering stuttering/freezing for most simmers on Xbox. Please note this is not a fix for the issue, and it is still possible to encounter it with rolling cache enabled. We aim to have a fix for the Xbox freezing/stuttering issue by next week (which will be flighted as soon as possible). Our sincere thanks to everyone who raised these issues and provided detailed repro steps. Your information has been a huge help in our investigation thus far. How to Enable Rolling Cache on Xbox: From the title menu, navigate to General Options > Data > Rolling Cache Settings. Set Rolling Cache to ON For the Rolling Cache Limit, we recommend 8 GIB or better.
  8. I går
  9. Det kom nylig en hyggelig oppdatering, og det feires med litt trening til åpnings-showet for den nye "Mo i Rana Lufthavn, Fagerlia" ( byggingen er godt i gang, men i mellomtiden kan man fly der i MSFS 😉 ).
  10. Siste uke
  11. Ny oppdatering https://flightsim.to/file/62060/entc-troms-airport-langnes?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3IB6fZ2Z3x0B_6uImsZUHrczGlbEb0lejZF10DGrLB-txy365Hmq7bkaU_aem_Ae7_xDEMafHLXh8xU1336CJZRAlIl4zQdaqrTlPd07RS2r5akAAPQYSYg96K7-BtTJpqbztIqe8uP8kIu0BAMn0-
  12. danske forsvaret prioriterer andre ting. https://www.tv2nord.dk/aalborg/loenloeft-i-forsvaret-spaender-ben-for-air-show-forsvarsministeriet-har-simpelthen-sjusset-forkert ser at f-16 solo fikk beskjed etterpå, så regner at den vil utgå på sola airshow.
  13. thrustmaster har fått ny joystick base. men 300 daler alene for base. ny throttle blir nok ikke verdt det over winwing/virpil. https://www.thrustmaster.com/products/ava-base/?platformId=1453&items[100830][id]=100830
  14. Første oppdatering skal visst komme allerede i Juni, ja - uten at jeg har hørt noe om hva den skal inneholde. Orbx har også laget en portal hvor man kan legge inn forslag til endringer og ting som burde legges til. Så kan andre stemme over hva som burde prioritere. https://kola.orbxdirect.com/
  15. Orbx har ifølge dem selv investert to millioner dollar i kartet, så jeg vil tro det vil bli oppdatert. Etter min mening det beste kartet til DCS så langt og blir bare enda bedre når alt av detaljer og flyplasser kommer på plass. Slik det er nå blir det mye "long haul" siden det er langt mellom flyplassene. Er dessuten dårlig range på disse jagerflyene så uten eksterne drivstoff tanker så kommer man knapt nok over svenskegrensen før man må kalle opp et tankfly. Hørt rykter om en Juni oppdatering til kartet så blir spennende å følge med.
  16. Ja man kan jo håpe at det ikke tar flere år å få «resten» på plass. Er så langt imponert over detaljrikdommen rundt Banak, så hvis Bodø, Andøya, Bardufoss og Evenes blir tilsvarende bra, i tillegg til litt bebyggelse her og der, så kan DCS begynne å konkurrere med MSFS. Våpensystemene kan jeg klare meg uten…..🤭
  17. Men nå har da også Orbx gitt beskjed om at det kun er områder i Finland og Russland som er "ferdige» og at mye mer kommer, spesielt i Norge.
  18. Jeg kjente litt på en skuffelse. Ikke at jeg ikke tror det blir utbedret, men ORBX har vel fokusert i høyere grad på området Finland, grensen til Russland under EA. Det visste vi. Men jeg tok en flytur fra Bodø til Tromsø, via Lofoten. Bodø er jo flott modellert i DCS-standard, men Lofoten og opp til Tromsø var lite detaljert og "kjedelig" med manglende infrastruktur, tunneler, veinett, byter og tettsteder. Norge fremstod nå - utenfor Bodø og Lakselv - mer som et "edge-kart"/umodellert. Tromsø er foreløpig kun en gresslette uten veinett eller infrastruktur. Ikke et bygg å se. Misforstå meg rett: Kartet er flott, terrenget er flott, og det blir knallbra etterhvert, men foreløpig er Norge kun et Air-to-air scenarie for min del. Men for de som sitter på gjerdet så er det likevel bare å gønne på for det blir mer detaljert fortløpende.
  19. Noen bilder fra noen av dagens flighter, scramble fra Bodø, kortbarne-trening fra Rovaniemi og en kveldstur over Banak.
  20. He he ja æ så også den, og har sett at flere kritiserer hennes manglende dybde i sine review. Er også spent på "justeringene" fra Echo19, som ønsker konstruktive tilbakemeldinger . Har trua på at dette blir bra, og synes Hurri`en fortjener en plass i Spitfire-jungelen 😊
  21. Joda, du har nok rett, jeg baserte meg bare på den litt kjappe testen fra Avangel. AH ble så provoserte av den at de ville nekte henne flere review av sine modeller. Den blir nok bra med en oppdatering eller to. Ser at Echo19 som har laget lyden, skal endre litt på miksingen innvendig. Tror den skal ta av ved ca.80 mph.
  22. Jotakk, mye pepper blir strødd over denne modellen 😅 . Det med innvendig lyd kan jeg delvis forstå, de fleste har neppe hørt en Merlin fra innsiden av en Hurricane. Selv synes jeg de har klart å reprodusere dette ganske bra, men under enkelte motorsettinger kan jeg høre "looping", uten at det er plagsomt. Det med teksturer kan jeg ikke forstå, synes de har fått den matte WW2-fargen veldig nært virkeligheten. Men flight modellen kan antakelig forbedres. Den er rask å få i lufta, men så har den også heftige vingeprofiler, så det reagerte jeg ikke på. Ellers er den morsom å manøvrere, så til en rimelig pris, synes jeg AH er på riktig vei med sin Hurricane. Regner med det kommer noen "patcher" etter hvert, og så er det vel ikke så mange andre utviklere som har en anstendig Hurricane å tilby ( desverre ).
  23. Jeg legger ved noen jeg også, hvis det er greit. Den første turen ble selvfølgelig fra Bodø, som absolutt ser alright ut, til tross for at det ikke er en av de detaljerte flyplassene (ennå). Etter litt cloud surfing i midnattssol oppdaget jeg at jeg allerede var godt inne i Sverige, så da fortsatte jeg til Kiruna og avsluttet turen der. Etter et raskt flybytte måtte jeg sjekke ut Rovaniemi, som er en av de detaljerte flyplassene, og hvis de norske flyplassene blir trukket opp til dette nivået så har vi mye å se frem til
  1. Last inn mer aktivitet
×
×
  • Opprett ny...