Gå til innhold

Swastika


Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

Swastika`en på plass,  æ måtte innom Duxford for å vise fram vidunderet.  Dora-utgaven er bare rå,  og den flyr fletta av de andre flyene fra samme tid.  Takkåpris for at Luftwaffe ikke rakk å få dette uhyret i aktiv tjeneste før det var for sent.  Fortsatt God Jul.

 

3FvHtZ3.jpg

 

4nFHrCi.jpg

 

pGUWoBP.jpg

 

JR8908Y.jpg

 

qnhm9wQ.jpg

 

beGbezZ.jpg

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Neida,  dette er "Dora".  Swastika var ment som svar på tidligere tråd, hvor tema var manglende swastika på halen  ;) .  Alle Focke Wulfs hadde swastika på halen,  men denne modellen kommer uten,  så kan man velge om man vil ha det eller ikke.  Altså,  man kan laste ned noen tilleggstexturer .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En del av flightsimmerene ønsker ikke hakekorset. Spesiellt gjelder dette simmere  fra Tyskland. Dette skal vi ha respekt for. Da Milviz laget sin JU 87, ble denne på anmodning fra tyske simmere levert med swastika på halen som option.  ;) Det er nok denne anmodningen Mathias og Classics Hangar også har fått. Flotte bilder, og flott presentasjon av "Dora" modellen Ernst  8)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Takk for utfyllende svar Gunnar,  er enig i at vi må respektere dette,  enten vi liker det eller ikke.  Det er jo veldig enkelt å legge til swastika-texturene for de som vil ha det historisk korrekt.

 

Kjetil,  æ husker ikke lenger hvor sceneryet kom fra,  har hatt det i evigheter,  men går ut fra at det går an å Google det fram  :) .  Veldig bra kopi av Duxford slik det er under flyshow.

Massevis av warbirds,  både som aktive AI-fly og parkerte,  likevel snill med fps .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

 

Kjetil,  æ husker ikke lenger hvor sceneryet kom fra,  har hatt det i evigheter,  men går ut fra at det går an å Google det fram  :)

 

Her hos Avsim Library Kjetil.Er du ikke registrert,så må du gjøre det for å få lastet ned.

 

http://library.avsim.net/search.php?SearchTerm=acg_iwm_duxford*.zip&Cookie=1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Der fikk du mange svar på sceneryet Kjetil  ;) .  Joda,  Dora-utgaven av Focke Wulf er slick,  og av mange betraktet som det beste designet fra WW2 blant piston-engine fly ( da snakker vi ikke om det peneste designet  ;D ).  Amerikanerne brukte mye av erfaringene fra noen "kaprede" FockeWulf 190 da de konstruerte F8F Bearcat, ( som heller ikke rakk aktiv tjeneste før i Koreakrigen).  Ta-152 er en spesialversjon med ekstra lange vinger for de virkelig store høyder,  og hadde nok vært vanskelig å matche for de allierte,  men heller ikke den rakk å gjøre skade.  Meget interessante warbirds,  og meget bra modeller fra Classic Hangar !!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...