Gå til innhold

Bli med å se midnattsolen i kveld/natt! (20. Mai)


Ivar Skaugstad

Anbefalte innlegg

midnightsun_0.preview.jpg

 

 

 

Hei alle!

 

http://www.yr.no/nyheter/1.6617025

 

I anledning at midnattsolen stadig dekker flere områder av Nord-Norge, inviterer jeg samtlige VATSIM piloter til å bli med på en VFR tur i midnattsolen sent i kveld og inn i natten.

 

Avgang fra Leknes (ENLK) er kl. 23:00 lokal tid. Vi fortsetter så til Stokmarknes, Skagen (ENSK) med en liten stopp, før vi fortsetter til Harstad-Narvik, Evenes (ENEV). For den gjennomsnittlige VFR pilot som flyr en C172 vil man lande ca. kl. 00:00 lokal tid, altså en times flygetid. Distansen er på ca. 80NM.

 

For de ivrigste, så er det muligheter for å fortsette til Tromsø, som er kun ett lite steinkast unna, sett i Nord-Norsk sammenheng. Strekker man seg 85NM nordover kommer man til byen som feirer midnattsolen i natt, og ett naturlig endepunkt for denne kvelden.

 

Du kan selv velge flytype, stort eller smått. Det stilles INGEN krav til piloten, så lenge du klarer å finne fram til de respektive flyplassene.

 

For de som måtte ønske deg, kan vi holde kontakt på voice: ts.vaccsca.org, vi holder oss på det generelle chat rommet der.

 

Blir du med, gi gjerne ett tegn på dette slik at vi får ett anslagsvis antall som tar vingene fatt i natt. Flytype kan også være nyttig å se.

 

Vi sees i midnattsolen venner!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke hørt at det skal være noe ATC i området i det gitte tidspunkt. Om man føler seg klar for å bli med, kunnskapsmessig er en vurdering opp til hver enkelt. Grunnprinsippet er jo uansett, har du null niks peiling på hvordan VATSIM og tilhørende programvare fungerer er nok det best å starte så smått å utforske mulighetene på en øde flyplass i Sibir før man begir seg ut på en groupflight. ;)

 

Hele vitsen er jo at man flyr sammen, så om du vil fly fra Helle må du jo få lov til det, dog jeg ser ikke grunnen til å starte fra en annen flyplass når man setter i stand en GROUP flight. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjør på Lars-Petter! Du får heller svirre litt rundt i nærområdet mens vi "trege" forsøker å komme oss fram til destinasjonen. :grin:

 

Simon, vi bruker ikke dette innlegget til instruksjon for hvordan man kobler opp på VATSIM. Du får nesten lage ett nytt innlegg til dette. ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...