Gå til innhold

Tommy Hansen

Members
  • Innholdsteller

    1 193
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Tommy Hansen

  • Bursdag 02. des. 1976

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Tommy Hansen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg vet at på utforbakkerekord.com så har B763 en måling på 707 kts, og en B744 på 752 kts. Så utforbakkerekord var det ikke.
  2. Bare ett sett med ailerons som Truls og Clamer sier. Men, spoilers vil supplementere ailerons ved control wheel input.
  3. FSKneeboard for US. Ellers har ikke jeg funnet noe. Problemet er at andre land forlanger betaling ved bruk av kart i et kommersielt produkt. Jeg bruker hvert lands AIP og lagrer kart i en PDF app. Det finns mange av de. Det funker bra nok.
  4. Den kommer garantert. Det har LDS bekreftet. Men ellers, så bruker de "jobber i all stillhet" metoden framfor å oppdatere jevnlig om framgangen. Veldig nice screenshot btw, Mads!
  5. Du verden, et NE event som har gått meg hus forbi! Min "unnskyldning" er at simmen er byttet ut til fordel for en Piper i virkelig skala + job in the Caribbean. Så framt jeg har nye maskina up and running og en PMDG NGX innstallert er jeg back next time. :cool:
  6. iFly hadde ikke testet ETT ENESTE scenario før utgivelse... Nei. Etter mine standarder er det IKKE skivebom. Det er derimot en perfekt skutt blink. PMDG trenger ikke det... Det har jeg allerede beskrevet. Men kan gjerne gjenta meg selv. En mail som sier at produktet er oppdatert sammen med en nedlastningslink. Jeg har rett og slett ikke tid å sitte på 100 forumer dagen lang for å følge med på nye patcher i øst og vest på alle produkter jeg har kjøpt. Noen av oss har tidskrevende jobber og andre interesser/hobbyer i tillegg til FS. Dårligste unnskyldningen jeg hører.Typisk dekadent rikmannsmaterialistisk holdning. Få,få,få,ha,ha,ha. 300 x 100-200 FS produkter blir penger. Selv for de som har god råd. Kjøper jeg noe,uansett pris,forventer jeg at det i det minste fungerer 99%. Men joda,jeg ser tankegangen...dessverre. Idag lages alt fort og gæli slik at vi i kast og bruk land skal kjøpe nytt igjen og igjen. Jeg har fortsatt en komfyr kjøpt 1970 i kjellern hjemme i Norge. Den fungerer. Det gjør ikke den jeg kjøpte i 2007. Hvorfor? Fordi den med hensikt ble laget for å gå i stykker fort. Hverken jeg,Dæhli,Bjørdalen eller Jordan bruker ordet "bare"(latterlige). Hver eneste pitteliten detalj teller. I min "bransje" teller vi t.o.m.tusendeler og millimeter. De kan være forskjellen på 53. eller 15.plass. Eller 9.og 1.for den saks skyld. Så reflekter heller litt rundt pengers verdi,etikk og moral. Det tror jeg både du og mange i dagens samfunn har stort behov av.
  7. Er litt langt unna norske bokhandlere. Noen tusen mil faktisk. Så la inn en bestilling online. Så får jeg håpe posten kommer fram før jeg faktisk dra hjem på ferie. :grin:
  8. Slik som den her mener du? :grin: [video:youtube]http://www.youtube.com/watch?v=REus9s4MEt8
  9. Syns heller ditt eksempel var dårlig Paulo... Det gikk 1 mnd minst før første interim patchen var klar. Det var ikke mye den rettet opp.Og jo det var STORE bugs som f.eks CTD. SP1 kom LANG tid etter utgivelse,og patchene bare fortsatte etterfulgt av flere SP's.Flymaskinen var bare halvveis ferdig utviklet.Dette var de selv helt klar over. Men hunger for money gjorde at de ga den ut alikevel. Den var kanskje "flybar" for noen,(ikke meg) i visse scenarioer. Men det holder ikke. Den må være flybar i ALLE scenarioer for ALLE. Først da er det bra nok. Kundebehandligen er da ikke noe bedre enn andre addon produsenter. Jeg har ikke fått EN ENESTE mail om nye patcher med nedlastningslink. Så selv der må jeg selv gjøre jobben for iFly, ved å tvinges til å være registrert på forumet og fly innom der dagstøtt. Jeg har andre ting å gjøre enn å henge på forum dagen lang. Så kundeservicen er da ikke verdt en sur sild etter min mening. Jeg mista oversikten over alle patcher og SP's etter en stund. Nei, iFly får terningkast 1 etter mine standarder. At du og andre har lavere standarder, er jo greit for dere. At PMDG er arrogante, får stå for din egen regning. De er kvalitetsbevisste og legger all sin ære i produktetne sine. I motsetning til tre små kinesere fra betaland. PMDG gir IKKE ut et halvferdig produkt som iFly. Å gjøre DET(gi ut et halvferdig produkt), er da MYE mer arrogant spør du meg... PMDG er mer synonymt med Ole Einar Bjørndalen,Kjetil André Aamodt eller Bjørn Dæhli. Eller Michael Jordan for den saks skyld. Detaljer,detaljer,detaljer. Kun det beste er godt nok! Det er også slik jeg jobber. Jeg legger min ære i at det jeg gjør er kvalitet hele veien. Heldigvis fins det noen få av oss igjen fortsatt!
  10. Nei det var det ikke Paulo. Punktum! Det er HELT FEIL vei å gå for utviklere at man gir ut noe som bare er et halvferdig skvip. Useriøst og umoralsk. Men som alltid,her dreier det seg om penger,penger,penger. Derfor ble nok iFly gitt ut såpass tidlig,fordi de var i behov av cash inn i kassa for å fortsette utviklingen. HELT feil vei å gå,og fullstendig uakseptabelt. Tenk om du kjøpte deg en bil, så fant du ut at på det hverken var lys eller bremser på bilen. Hadde det vært greit? Tror ikke det nei... iFly har langt igjen for å være det mest komplette addon for FS. Milevis... Fulgte ikke med en liveries engang. Så å nevne komplett blir som en dårlig vits!
  11. Jeg tror Svale har stått opp med det gale benet idag jeg. Eller så er han bare hung over fra gårsdagen? :grin:
  12. Haha! Ja ikke sant. ;D Tror jeg står elegant over enda en betatestperiode med interim patch,patct til interim patch,patch 1,patch a til patch 1,patch b til patch 1,patch 2,patch 2a,SP1,patch 1a til SP1,patch til patch 1a til SP1,patch 1b til SP1,SP2a,SP2b,patch 1a til SP2a... osv... Det får være grenser! :grin:
  13. Med vekt på 76.000kg så vil Vref være 121 med flaps 30° Flaps 25° vil Vref bli 122. Flaps 20° blir 132. +5kt. Om vi antar ingen gust og under 20 knop vind. Så 119kt landings speed er ikke såå drøyt,selv om det er noe i underkant ja. Stall speed vil ligge ca 30% under Vref. Derimot, så er det vel mer viktig å lande i landingssonen. Om du lander med 30ft/m eller 130ft/m har ingenting å si. Værre er det om du flyter over halve rullebanen for å få så lav vertikal landingshastighet som mulig. Det er virkelig en NO NO. I Delta VA får vi FAIL på en checkride om du ikke lander i nettopp landingssonen med riktig Vref.
×
×
  • Opprett ny...