Gå til innhold

Hva sier dere til en militær kveld på Fredag?


Kai Dreyer

Anbefalte innlegg

Heisann god folk. Hva sier dere til at vi prøver å flyr litt F16 ut fra bodø på fredag som kommer? Hvor vi får en Awacs eller noe opp som kan ligge å sirke over å "overvåke" det som skjer. Hvor vi kan prøve på litt formasjon lav flyvning og generell militære prosedyrer?

 

 

Skal være på VATSIM

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

Hørtes flott ut dette.

Som tidligere nevnt i en tropic her så driver vRAF med sitt årlige Vinter Deployment.Øvelseområdet er Bardufoss så det er viktig at dere leser igjenom senarioet for opplegget de kjører slik at det ikke blir noe krøll.

vNoAF og vNATO er også med.

Øvelsen pågår i helgene frem til 14 desember.

Klikk på Event's > Bardufoss Deployment

vRAF forum

 

noflyzonezj3.jpg

I grove trekk så tilhører vNoAF og vNATO Red Force med base Bodø og flysonen er sør for Natonal Border,mens vRAF er nord

 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når det gjelder oppmøtet må man ta slikt med en klype salt. Det er mange der ute som er ivrige, men når det kommer til stykket går det i glemmeboken, eller blir bortprioritert. Slik er det bare, ingen vits i å legge seg på den sure siden gutter! Man kommer ingen vei om man gir etter for "motgang"!

 

Tror dere Norwegian Eagles (eller Gutta På Tur som det het i de tidlige dager) var bortskjemte med piloter? Det har vært turer hvor jeg har fløyet alene, og det har vært turer hvor vi har fylt opp både flyplasser og radarskjermer.

 

Man lærer etterhvert hvem som "feiger ut" og hvem som er mann for sine ord, desverre er det mange av førstnevnte. Vi i Norwegian Eagles har lært oss å takkle disse gutta på vår egen måte. :grin:

 

My point is, dette var ett kjempeknall iniativ. Fortsett slik, ikke gi opp med det første. Du kan ikke bygge en hær på grunnlag av flyers! Benytt heller den tiden dere har satt av til å ha det sykt gøy, for så å dokumentere alt i bilder eller tekst i etterkant! :grin:

 

Cheer up mate! :cool:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja,er enig med at Fredag og Lørdag ikke er noe gunstig dag for de fleste.MEN siden vRAF har øvelse i området OG vNoAF,vNATO og vRNLAF er innvitert med, SÅ burde man vise litt mere interesse.Det er jo trossalt vRAF som styrer tidsplanen og mission.

 

Vel,dette er ikke ment som noen kritikk men sakens sannhet er at aktiviteten i

vNoAF = null, så det sier vel det meste beklageligvis..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...