Gå til innhold

Internasjonale flygninger kontra streik


Ole Sannes Riiser

Anbefalte innlegg

OSL skal sansynligvis opprettholde akkurat nok mannskap til at flyplassen kan drives. Derfor vil ikke OSL bli så veldig påvirket av streiken. Men ja, de kan også lande på nærliggende flyplasser. F.eks. blir mange av utenlandsflyene til Bergen flydd til Sola.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

OSL skal sansynligvis opprettholde akkurat nok mannskap til at flyplassen kan drives. Derfor vil ikke OSL bli så veldig påvirket av streiken. Men ja' date=' de kan også lande på nærliggende flyplasser. F.eks. blir mange av utenlandsflyene til Bergen flydd til Sola. [/quote']

 

Og nå er Sola stengt? :grin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

OSL er oprativ ennå, det er ikke kommet noe mer om de klarer å holde flyplassen åpen, men mye tyder på det.

 

Internationale flyvinger/Alle flyvinger til/fra Bergen og Stavanger,samt Alta,Leknes,Sandnessjøen,Songdal,Svolvær,Evenes,Molde,Kristiansund/Kvernberget,Mo i Rana,Mosjøen er instilt som følge av streiken.

 

SAS booker om reiser fra berørte byer til ledige avganger fra flyplasser som ikke er rammet,men SAS dekker ikke reise/hotellkostnader utenom ombooking av bilettene. DVS hvis du vil reise fra for ex, Kjevik istedet for Stavanger, må du ta deg dit på egen hånd og for egen regning. Pr idag så booker vi om reiser til og med 22 mai.

 

SAS tilbyr full refusjon på biletter som blir berørt av streiken fram til 22 mai, pr idag. Dette blir vurdert fortløpende og vil etter det jeg har hørt gjelde så lenge streiken holder på.

 

 

Skulle vel dekke det meste..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...