Gå til innhold

IVAO-NO åpnet


Per-kristian Jensen

Anbefalte innlegg

Heisann! Fikk nettop denne mailen fra IVAO:

 

 

Dear Members of the Norwegian division

 

I am proud to announce the opening of our division. This is the first NOTAM I am sending to you. In this NOTAM I will declare the actual status of our division.

 

 

 

Homepage:

 

Please visit http://no.ivao.aero/.'>http://no.ivao.aero/. From now on this will be our official homepage. The homepage will be available in English as well as in Norwegian. You can see that the majority of the page is still under development. Please be patient about this. We are working really hard to fill it up more and more.

 

 

 

Forum:

 

Please visit http://no.forum.ivao.aero.'>http://no.forum.ivao.aero. From now on this will be our official forum. There you will find all announcements & news about the division. You can also post any kind of questions (of course concerning to the right section)

 

 

 

Staff vacancies:

 

As you can see in our staff list (http://ivao.aero/staff/division.asp?Id=NO'>http://ivao.aero/staff/division.asp?Id=NO), not all positions have been filled yet. We are looking for new staff members. The exact vacancies and requirements will be posted soon in the forum. Make sure that you check already the rules & regulations of IVAO if you are thinking about a possible candidature.

 

You will be kept up to date in the forum about our further steps.

 

If you have any questions, wishes or requests do not hesitate to contact me via mail or post it in the forum.

 

Kjære medlemmer av den norske divisjonen.

 

Jeg er stolt av å kunne meddele at divisjonen nå er åpnet. Dette er den første NOTAM jeg sender til dere. Den inneholder informasjon om statusen til divisjonen vår.

 

 

Hjemmeside:

 

Finner du her: http://no.ivao.aero/. Fra nå av kommer det til å være vår offisielle hjemmeside. Den vil være tilgjengelig på både engelsk og norsk. Som dere kan se, så er store deler av nettstedet under utvikling. Vær vennlig å ha tålmodighet. Vi jobber hardt for å få det ferdig.

 

 

Forum:

 

Finner du her: http://no.forum.ivao.aero. Fra nå av er dette vårt offisielle forum. Her vil du finne kunngjøringer og nyheter om divisjonen. Du kan også poste alle spørsmål du måtte ha der. (Selvfølgelig under rett seksjon).

 

 

Ledige stillinger i staben:

 

Som du kan se i listen over staben (http://ivao.aero/staff/division.asp?Id=NO), så er ikke alle stillingene fylt enda. Vi trenger flere medlemmer i staben. Akkurat hvilke stillinger som er ledig, og kravene til disse vil bli annonsert på forumet om kort tid. Husk å sjekke kravene til IVAO i rules & regulations avdelingen dersom du tror du passer til en stilling.

 

Vi vil holde dere oppdatert om framgangen til divisjonen i forumet.

 

Ikke vær redd for å ta kontakt visst du har spørsmål, ønsker eller en anmodning. Du kan nå meg ved å sende meg en e-post eller å poste i forumet.

 

 

 

Regards / Med vennlig hilsen

Alejandro Meyerhans

Norway Director

no-dir@ivao.aero

www.ivao.aero

 

 

Vet ikke hvor mange av dere her inne som er på IVAO men selv kommer jeg hvertfall til å følge med fremgangen til IVAO-NO.

Så kansje Norge blir mer aktiv på IVAO også nå da...

 

La mailen inn i en spoiler slik at posten blir litt kortere :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt enig med Lars Petter her. ENOS skulle vært litt oftere på, men er helt fantastisk at ENGM_APP f.eks er ofte på! Fløy akkurat Gardermoen-Vigra og hadde APP på plass som fikk meg av gårde! Masse respekt fra min side til flygelederne på vatsim! :)

 

Skulle også ønske at online flygingen ikke var splittet. Har blitt bra med trafikk på vatsim i det siste, så håper ikke det har noen innvirkning at IVAO-NO er kommet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skal prøve å sitte ENOS litt mer fremover, mens den stasjonære PC'en min er på reparasjon. (Jeg har endt i samme fella som Marek og Christian før meg - når man er Director i VACCSCA frister det mer å fly når du først har litt fritid, enn å sitte ATC... :) )

 

Forøvrig er jeg (selvfølgelig!) veldig enig i at vi bør samle oss om ett miljø. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Werner;

Miljøet er allerede splittet, skjedde for lenge siden, i SATCO's dager (men det visste du vel allerede)... Og nå har vi til og med 2 stk. IVAO, så hvem av dem er det som har åpnet en norsk divisjon? Den orginale, eller utbryterne?

 

Noen har åpenbart vanskelig for å bli enige...

 

Jeg ønsker IVAO Norge lykke til, men håper selvsagt å få se alle sammen samlet på samme nettverk en gang i fremtiden...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som det står over så er den norske divisjonen i IVAO nå åpnet. Vi har per i dag ca. 30 medlemmer, men trenger fler! Spesielt flygeledere! Vi trenger også medlemmer som har lyst og er kvalifisert til å være med i staben.

 

Selvfølgelig så er det dumt at vi har blitt splittet på to nettverk! Men jeg vil påstå at IVAO har en liten fordel med systemet vårt, med en divisjon for hvert land. Du trenger heller ikke å gå igjennom en hel masse med trening før du skal fly eller være flygeleder.

 

Vi har allerede begynt å planlegge mange events, og flere av de er nesten klare!

 

Besøk oss på hjemmesiden vår, og forumet vårt. (Hjemmesiden er langt fra ferdig, men det kommer masse mer på den om kort tid. Den vil også komme på norsk.

 

Dersom det er noe du lurer på, så er det bare til å ta kontakt med meg på e-post no-mc@ivao.aero

 

Mvh

Andreas Lygre

Membership Coordinator

IVAO Norge

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forskjellene er vel ikke så mange, men de er ganske betydelige ;)

 

1. IVAO har en divisjon for hvert land (dersom mange nok medlemmer fra det landet, og noen som har tatt ansvar for å lage den). Jeg synes hvertfall at det er bedre, for det blir blant annet lettere å få individuell hjelp og trening. Divisjonen lager også event for medlemmene sine (og andre som måtte ønske å være med).

2. Hos IVAO må man ikke igjennom en treningsprosess før du kan begynne å kontrollere. Du har muligheten til å be om trening, men det er frivillig. Det er noe som heter FRA (Facility Rating Assignments) som gjør at du må ha en viss erfaring for å kontrollere på et område. Dette for å sikre at en som er helt ny, for eksempel starter med å kontrollere EHAM (Shiphol)APP, der det alltid er masse trafikk, og alt blir kaos.

 

Det er det jeg kommer på i farten.

 

PS. Dersom du ønsker å se hvordan flytrafikken er, så last ned The Eye of IVAO her. Her ser du alle fly og områder som er kontrollert.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...