Gå til innhold

Andreas Lygre

Members
  • Innholdsteller

    224
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Andreas Lygre

  1. Det er nesten verdt å ta turen over frå vestlandet for denne hendinga!
  2. Jeg får den ikke til å fungere med WMP lengre. Med VLC får jeg bare spørsmål om brukernavn og passord. Noen tips?
  3. Pokker! Er på reis for å spille med HMK Garde da :mad: Vel, uansett takk for tipset
  4. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=566002
  5. Me får sjå.. I augneblinken er IVAO Noreg "under construction". Dersom me får prosjektet opp å går så vert eg nok verande på IVAO. Om det ikkje går, så kan det vera eg vert verande på IVAO likavel. Berre tida vil vise kva som skjer
  6. Slår oss vrange på IVAO??? Kva for dårleg ry er det du prøvar å leggje på oss? :mad: Forventar ei orsaking :whistle: Og til deg Kurt, sjekk dette forumet. Det er her dei norske flygarane på IVAO held til i augneblinken. Ta gjerne kontakt om det er noko meir du lurar på
  7. ikke så vidt jeg vet, men et godt alternaltiv til radarbilde er jo denne da: http://www.flygradar.nu/flygradar.php
  8. Som gunnar skriver her, så er det ivao.aero som gjelder. IvAp er programmet som vi bruker når vi flyr, og det finner du her. Du finner også programmer for å kontrollere osv på den linken.
  9. Da jeg var der sist, var det utstillt en cockpit av et fly. And that's it. Men det er noen år siden, så har sikkert endret seg mye siden den gang.
  10. Søren plystre. Er i Thailand akkurat da... Lykke til med arrangementet. Hadde klart vert der hadde det ikke vert for den noe lange reisen!
  11. Kjekt å se. Savner dog bilder av F-16 flyet i aksjon :grin:
  12. Min liste blir nok den korteste her :blush: SAS og braathens Norwegian Wideroe
  13. Jeg sa ikke at vi ikke skulle gjøre motstand eller gi opp. Dersom du leser innlegget mitt en gang til så ser du kanskje at det bruken av tortur og USA som selvutnevnt verdenspoliti jeg er imot. Vi ikke tapt denne "kampen" enda, og vi kommer vel ikke til å tape den med det første. Mange problemer kan løses uten bruk av tortur, og det er ikke alltid at Bush sin taktikk "Hardt mot hardt" hjelper. Men når det kreves så må det brukes militærmakt. Så lenge det ikke går ut over personer som man finner for å ha noen å legge skylden på. Hadde du sett den serien som det er linket til øverst av Ellingsen så ville du skjønt hva jeg mener.
  14. Uansett hvilke middler "fienden" bruker så gir ikke det oss rett til å "glemme" lover og regler og gjemme oss bort i en fangeleir og torturere mennesker til de ikke orker mer. Med en gang vi gjør det, blir vi like ille som "fienden". Jeg sier ikke at de som faktisk bedriver terrorisme ikke skal få en dom, men da skal det være håndfaste bevis som da er så håndfaste at de ikke må skjules fra offentligheten. Og de antatte gjerningspersonene skal ikke tilstå fordi de ikke orker mer legemsbeskadigelse.
  15. Interessant å lese hva du synes om IVAO. Jeg har prøvd VATSIM men i for liten grad til å kunne kommentere forskjellene du peker ut. Men det høres ut som en ganske objektiv og grei vurdering.
  16. Sikkerhetsmessige årsaker da IVAO tidligere har hatt problemer med hacking. Med to passord er dette problemet så godt som vekke. Sjekk denne. Lykke til videre PS: Sektorfil sendt
  17. Veldig fine bilder! Hva scenery, og hvor er det?
  18. Nå funker den som ei kula! Flott tiltak og fantastisk lydkvalitet!
  19. Ganske flotte bilder! Men de hadde blitt enda bedre om de hadde vert litt lysere. Spesiellt det siste hadde blitt veldig bra da.
  20. etter at divisjonen ble stengt tror jeg du bør sjekke om du har fått tildelt ny eksaminator. dersom du har det bør du sende han en mail. evt. bør du oppsøke Training Departement å be om en ny eksaminator. jeg har ikke fått ny C1 enda men skal ta FC først så gidder ikke stresse
×
×
  • Opprett ny...