Gå til innhold

Bjørn J. Jensen

Members
  • Innholdsteller

    1 121
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Bjørn J. Jensen

  • Bursdag 18. mai 1990

Bjørn J. Jensen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. http://maps.google.no/maps?f=d&source=s_d&saddr=Ukjent+vei&daddr=Ukjent+vei&hl=no&geocode=FdOYggMdw-pVAA%3BFWSHggMdO_JVAA&mra=me&mrsp=1,0&sz=18&sll=58.886028,5.63324&sspn=0.001275,0.004823&ie=UTF8&t=h&ll=58.888329,5.634742&spn=0.0051,0.01929&z=16
  2. Vi som kommer litt for sent til innsjekkingen og går rett til gate med et ID-kort e.l.? Blir vi stoppet da?
  3. Det hele er en spøk så det er bare å skru av vekkerklokka og sove videre.
  4. Kanskje det er på grunn av at slitasjen på motoren etter siste "shop visit" regnes ut i fra EGT'n (som sendes via ACARS)? (Sett bort i fra LLP da (Life Limit Parts). Vet at ingeniørene her på bruket følger med på EGT'n til kundens motorer, og når EGT'n begynner å nærme seg limiten tar de da kontakt med kunden og sier at det nå snart er på tide med et verkstedsbesøk. Har selv sett på det programmet og det er ganske stilig egentlig.
  5. Base kan vel etse det og... Men Skydrol er vel mer irriterende enn etsende. Det begynner i hvertfall å svi som f* etter en kort stund hvis man ikke får skyllt det av. I øynene hovner det opp en god stund etterpå, det fikk i hvertfall en lærling jeg jobber sammen med erfare. =P
  6. Jeg fikk tips om at det skal være et lite flyshow på Høyland i morra som begynner klokka 11. Blir vel for det meste mikrofly og R/C greier tenker jeg, men det skal også komme noen helikoptre samt at det vil bli litt akro flygning. Noen flere her som har tenkt seg dit?
  7. Den er også veldig fin til å maskere rundt flater/ting man skal slipe/pusse. Bruker den mye på jobben. Edit* Altså metallteipen fra dinside.
  8. Fikser litt på området rundt flyplassen også. Legger til trafikk på fotoscenery veiene og noen busker og trær. Hvis jeg ikke husker feil så lages det jo et fotoscenery med bedre oppløsning rundt flyplassen sammen med en flott flyplasspakke? I såfall kan jeg enkelt legge over disse filene så det skal passe med den nye flyplassen. Her er fotosceneryet litt vel høstaktig. Har fikset på det nå og skal straks teste det ut. Og den gråe firkanten på bakken skal vekk. Edit* Sånn, da var det endret:
  9. Vannet er REX2 sitt. Men grønnfargen får jeg ikke gjort så veldig mye med. Jeg prøver, men det blir liksom ikke heelt bra. Legger ved et bilde der fargen er fikset litt på, men jeg har laget en nå som muligens er bedre. Fortsetter nok mer i morra.
  10. Her på Sola lukter det bare bæsj fra bøndene...
  11. Kommer fortsatt noen EasyJet motorer hit en gang i blant
×
×
  • Opprett ny...