Gå til innhold

Norwegian kjøper 11 Airbus A320


Anders Raaum

Anbefalte innlegg

Hei Hans Fredrik.

 

Ikke ta sånn på vei fordi om Even kaller deg en "smart ass". Det hadde vært mye verre om han hadde kallt deg en "dumb ass". Med andre ord, han berømmer deg for å være inteligent og oppegående, ta det til deg :cool:

 

--

 

Det at ikke alle synes det er kjekt å få tatt opp nye tråder igjen, skjønner jeg ikke. Det er jo mye bedre at en slik gammel tråd kommer opp igjen med "videreutviklingen"; enn at noen lager en "ny" tråd, hvor historien ikke er tatt med. Hadde bare han slengt ut en sak om A320-paint for NAX, hadde f.eks. ikke jeg visst om aprilspøken for en tid tilbake. Ved valgte metode ble begge deler satt i sammenheng.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Hans Fredrik.

 

Ikke ta sånn på vei fordi om Even kaller deg en "smart ass". Det hadde vært mye verre om han hadde kallt deg en "dumb ass". Med andre ord' date=' han berømmer deg for å være inteligent og oppegående, ta det til deg :cool:

 

--

 

Det at ikke alle synes det er kjekt å få tatt opp nye tråder igjen, skjønner jeg ikke. Det er jo mye bedre at en slik gammel tråd kommer opp igjen med "videreutviklingen"; enn at noen lager en "ny" tråd, hvor historien ikke er tatt med. Hadde bare han slengt ut en sak om A320-paint for NAX, hadde f.eks. ikke jeg visst om aprilspøken for en tid tilbake. Ved valgte metode ble begge deler satt i sammenheng. [/quote']

 

Ja faktisk så syns jeg ideen var god! da airbus er verdens beste flyfabrikk, og Norwegian er bra!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Airbus hadde vært tingen ja.. Men nå skal jo Norwegian satse på solcelle fly da he he

 

Flyselskapet Norwegian har kjøpt de første solcelledrevne flyene ifølge en nyhetssending fra 2027. Solceller vil bli en viktig del av verdens energiforsyning med Norge som en ledende leverandør ifølge en fremtidsstudie fra Norges forskningsråd. www.forskningsradet. no/renergi

 

http://www.snutter.no/app/viewMovie.action?id=13415

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...