Gå til innhold

Autofil igår(26/3)


Erik Hosle

Anbefalte innlegg

Så noen autofil igår ( Autofil ), fy [*********] så det "tok" av med det seilflyet! Noen som vet om det går ann å bestille seg en seilfly time og hvor mye ville det ha kostet?

 

Finn din nærmeste klubb her: http://www.nak.no/seilfly/html/klubb/Klubbliste.html

 

Om du ønsker mer informasjon kan du i tillegg sende inn en henvendelse ved hjelp av skjemaet på bunnen av denne siden: http://www.nak.no/seilfly/html/BliSeilflyger/bliseilflyger.html

 

Hovedsiden er her http://www.nak.no/seilfly/

 

Lykke til! Jeg har prøvd mye rart i lufta, men seilflyger er og blir det beste!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare for å legge inn flere gode ord om seilfly, det er helt rått! Uansett om du flyr "pent og rolig" eller akrobatisk er det en opplevelse du husker i lang tid frammover! Anbefales alle, uansett alder (du kan begynne på sertfikatet og fly solo etter at du har fylt 15 år) ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er heller ikke så uvanlig at folk spyr først når man har landet. Når man har kommet ned slapper man av og det er trolig det som gjør at bevegelses-syken får slippe seg løs.

 

Har hatt flere PAX som ble dårlige, 1 spøy i flyet (kastet den puta ja), husker ikke hvor mange som spøy etter at vi hadde landet.

 

-Og her snakker vi snill standard termikk-flyging. Folk som ikke har vært oppe i den slags før pleier ikke å tåle første tur med sirkling av termikk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er vanligere i kraft av at seilfly flys i motsetning til motorfly som gjerne "kjøres". Flyr du en sklitur med seilfly med slakke svinger og rolig ned og lander er det ingen grunn til at man skal bli syk i seilfly.

Det er faktisk ofte det beste første gang man har med noen opp i fly, samme hvilket det er. Men seilflygere vil gjerne vise hvor flott det er med termikk, at man kan stige osv. De må bare forsøke å sentrere bobla best mulig. Desverre ofte kontraproduktivt for evt. nye interesserte. Turen bør iallefall ikke bli for lang. Selv jeg blir dårlig etter et par timer med termikksirkling med 45+ grader bank...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...