Gå til innhold

Jan Peder Nilsen

Members
  • Innholdsteller

    512
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Jan Peder Nilsen

  • Bursdag 29. sep. 1987

Jan Peder Nilsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. F35 har så vidt jeg vet nylig vært gjennom den virkelige lydmuren også, til og med med opptrukket understell. Det er jo lovende! Hahaha! Lurer på hvordan hjulene ser ut dersom de ikke blir trukket opp under mach 1+ påkjenning:D
  2. Går hele denne saken utpå at han sier at et fly er større enn et annet, og så stemmer ikke det? Tanken krysset meg at denne karen sikkert sitter og ler seg skakk av at noen skjeller han ut pga en slik kommentar, men det stemmer sikkert ikke! Var nok bare en dum tanke;)
  3. Fordi de ikke vil at Ali Baba og vennene hans skal søke opp de og deres familie. Offentligheten trenger ikke å vite navnene, derfor holdes de like greit hemmelig.
  4. Kanskje TV 2 bare har driti seg ut litt. Om 2 mnd har jo folk glemt at de sendte spørsmål. Bare slapp av og håp at du er en av de sikkert få % de rekker å svare;)
  5. 2 mnd?? De sitter og svarer nå etter det jeg har forstått...
  6. Samme hva journalistene stemmer vel, det er ikke de som bestemmer, de produserer bare lunsj-lektyre. Avgjørelsen er tatt av folk som har greie på det de driver med.
  7. Timmy. Hva mener du med at JSF bare er en skisse? Er det at den ikke har vært ute i operativ tjeneste enda du mener med "bara på papperet" eller er det at du tror det er en fs-film vi ser her? Ingen av flyene har jo vært i ekte kamp enda, så hvis du mener det er noe sånt som må til for å vise hvem som er best så er jo begge kandidatene like uprøvet. PS: Det er nok ikke mange blueprints av fremtidige jagere i SAABs skuffer etter denne floppen;)
  8. Måtte den beste kandidaten vinne - og det gjorde den :cool:
  9. Argumentet for Gripen synes å være at det ikke er amerikansk, stort sett. Selv gammer'n innrømte jo at det amerikanske flyet er bedre enn det svenske. Men så er det noe som skurrer litt i hodet mitt når diverse politikere sier at JSF "ikke er et jagerfly, kan ikke manøvrere bra nok" og annen svada. Jeg lurer på hvorfor de vet dette bedre enn de norske jagerflygerne, som er utdannet til dette. Hvis de mener JSF er best så er den vel det.
  10. Her ser vi Håkon Lies sanne motivasjon for å velge Gripen. Valgflesk... Med andre ord: Politikere er ikke til å stole på. De driter i alt så lenge de får sanke seg fete pensjoner på stortinget.
  11. Det skal sies at noen av testene ikke var tatt med da.. Men stort sett samme greiene visst nok, og opptaket ble holdt på Rygge. Og så er vel legesjekken sivil klasse 1.
  12. Hvem har sagt at JSF ikke vil være klart før i 2025?
  13. Denne bør de kjøre istedetfor safetyfilmen før avgang :cool:
×
×
  • Opprett ny...