Gå til innhold

SASBraathen har to B737-700Winglets i bestlil


Steinar Grindstein

Anbefalte innlegg

Mitt tips er at de blir brukt på flyninger som har en flytid på over en time. For det er på flygninger over en time at drivstoffreduksjonen med Winglets får full efekt. Inlandsruter ifra ENGM til Tromsø, Alta, Bardufos, Bodø og ifra Tromsø til Svalbard er nok der vi kan få se disse maskinene, ellers så er nok rutene nedover i Europa det heteste alternativet tipper jeg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Disse vill nok bli brukt på hele rutenettet, helt etter hva som passer seg fra dag til dag. Blir nok like ofte å se mellom BGO og OSL som mellom syden og Norge f.eks.

En fordel med en enhetsflåte er at alle fly kan brukes på alle ruter.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det som er skikkelig uøkonomisk er å lage en hel masse regler for hvilke fly du kan bruke her og der. Det resulterer i en hel masse administrasjon som skal passe på at de flyene som skal fly ditt og datt er her og der til enhver tid. En må også ta hensyn til vedlikehold, som helst skal gjøres uten unødvendig ferry osv.

Slik som SASBU organiserer i dag, så flyr alle fly sporadisk på alle ruter. (utenom -500 og -600 til LPA) Det bidrar også til at hours og cycle stiger jevnt over hele flåten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...