Gå til innhold

Skulle bare hente mobilen?


Martin Alsmark

Anbefalte innlegg

Ja, ok da, innrømmer at jeg ikke tenkte så langt før jeg skrev. Men føler bare litt med en fyr som sikkert har brukt en mill. for og komme seg dit han er, og så skjer noe sånt. Men som dere sier er det hans feil.

 

Sorry!

 

Men, når det kommer til journalister så er det jo jobben deres å være sladrekjærringer og stikke nesa opp i ting de både har noe med og ikke har noe med, men selvfølgelig bidrar de til at vi er et opplyst folk som ikke lar oss lure.

 

Legger meg flat som en pannekake.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hm, lurer litt på hva som er lov og ikke lov. Hva slags lover gjelder for denne typen landinger? Jeg har vært borti litt lignende, men veit ikke om jeg kan sammenligne dette eller ikke. Da jeg var på en sightseeingtur med Airlift, tok piloten vår en avstikker hjem for å hente samboern hans som skulle på shopping i by'n, da bare landa vi i hagen. Og da jeg var uttafor et kjøpesenter kom det et annet heli dalende ned, så ikke hvilket det var, bare at det var AS-350. Det sto der noen sekunder før det stakk av igjen. Aner ikke hva det skulle, jeg så ikke hva som skjedde da det sto på bakken på grunn av noen biler som sto i veien. Hva mener folk om disse episodene?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, ok da, innrømmer at jeg ikke tenkte så langt før jeg skrev. Men føler bare litt med en fyr som sikkert har brukt en mill. for og komme seg dit han er, og så skjer noe sånt.

 

Ja, det er klart det er fryktelig surt å komme ut for noe slikt, og det er vel ikke sikkert at han tenkte seg så godt om med hensyn til konsekvensene heller. Det kan jo være fort gjort for mange å tråkke i baret!

Men regelverket er jo temmelig strengt, - og gjort er gjort. Får håpe de som bestemmer ser på hendelsen med milde øyne!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da jeg haiket med et helikopter her inne til Sola, spurte de om jeg ville settes av på kaien i Stavanger, det kan da ikke være lov?

Så lenge helikopteret har tillatelse fra grunneier, kan helikopteret lande hvor det vil. Sikkert noen unntak, men slik er det stort sett. Om helikpoteret du satt på hadde tillatelse aner ikke jeg da ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...