Gå til innhold

Gard Gitlestad

Members
  • Innholdsteller

    112
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Gard Gitlestad

  • Bursdag 09. des. 1992

Gard Gitlestad's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er i alle fall ikke EC-120'ern, OFS. Men hva rakkern gjør det mafiahelikopteret og NLA? Jeg mener å huske at de leide inn en Dauphin for lenge sida for å teste ut om det var noe å satse på men det ble jo som via lle vet EC-145 i stedet. Den OFS forresten. Den har flydd utrolig mye over huset mitt i det siste (i Drammen BTW). Jeg hadde tenkt å researche litt mer men fant ut at det antakeligvis bare er en Pegasus-pilot som bor oppe på Konnerud (kjennern nesten) som har tatt med seg maskina hjem. Så vi kan nok sjekke ut OFS fra saken når det gjelder NLAs mafiahelikopter. -G.G.
  2. Kan de ikke bare teste dem ut "irl"? Sette alle 3 kandidatene til å gjøre samme flygning under like forhold og se hvilken som klarer seg best? Forøvrig så prata jeg med et crew fra 330 om det her for en tid tilbake, de ville helst ha NH-90. Men det er vel kanskje ikke relevant, det var jo i fjor, og så vidt jeg skjønner har det tydeligvis kommet mye nye data på bordet?
  3. Noen her som reagerte på at artikkelen i VG var informativ og faktisk kom med relevante opplysninger angående årsaken? Terminologien var også ganske korrekt, de kalte for ekstempel flaps for flaps og ikke "bremser," og både reverserbare motorer og spoilers ble nevnt i forbindelse med The Stord Incident. Positivt overraska der gitt. Men for å ikke spore av diskusjonen så er det bra at AA gir opp de flya. Ser jo helt klart ut som det ikke er trygt å fortsette å bruke dem.
  4. Han har gått over til helikopter... [image]http://img.photobucket.com/albums/v140/Ascout/herecomesSanta.jpg[/image] Nå kommer han og tar alle de slemme barna, best å gå i dekning!
  5. Kan 9700 kjøre i tospann? Trodde det bare var nyere SLI (nVidia 6600GT +) eller Crossfire (nyere ATi Radeoner) som kunne gi ytelsesøkning på den måten? Eller er planen å kjøre en haug med skjermer?
  6. Visst pokker... Hvis det er sant at flyet ble sprøyta ned med skum så har noen et forklaringsproblem Forresten morsomt med vannsalutter når de går som de skal. På en Tromsø-Gardermoen-flygning i sommer ble vi sprøyta ned på OSL til ære for piloten (husker ikke hvem i farta, kan sikkert finne det ut), som gikk av med pensjon, det var sjovt!
  7. Å ta feil av en rullebane og en motorvei må da være veldig vanskelig? Hvis været ikke forandret seg mye i peroiden mellom at ulykken fant sted og at bildet ble tatt må sikten ha vært bra, og da skal det vel godt gjøres å tro at en vei er en rullebane? Jeg skal riktignok ikke skryte på meg å ha nevneverdig erfaring med dette i virkelighetens verden, men jeg kan ikke skjønne at det går ann å ta så feil. Min gjettning tilsier at det var en nødlanding, hvis flyet hadde fungert tilfredsstilende kunne det vel ikke ha vært noe problem å fly missed appr. i det øyeblikkk man oppfattet at rullebanen var veldig, veldig lang, overraskende smal, hadde fire felt og var befolket av biler? Forøvrig skriver Aftenposten av flyet styrtet, og ikke landet. Bildedokumantasjonen tatt i betraktning ser det ut som det stemmer... Samme kilde skriver også at flyet hilste på både en bro og et trafikklys på veien. Link til Aftenpostens artikkel -G.G.
  8. Omtrent sånn FSX ser ut på innstillinger som gir akseptabel FPS... Fra spøk til semi-alvor, den var egentlig litt kul, hvis du ser den på avstand, vel å merke... Fikk tak i en 5542 "Black Thunder", helikoptermodell fra 99, på nettauksjon - det hadde vært litt kult å ha denne sammen med den på hylla. IMHO er det på tide å dø når man er "for voksen" til Lego -G.G.
  9. Hæhæhæ, så sykt! Men flyet var jo nesten søtt da...
  10. Hvor vanskelig kan det være å kjøpe noen helikoptre? (Halvseriøs)
  11. Ser dem her og. Veldig kule, liker den stilen der.
  12. Hepp... Kan riktignok ikke unngå å reflektere over den andre videoen, det går tydeligvis sport i å bruke dødsulykker som underholdning. Synes at dette objektivt sett er ganske merkelig.
  13. Hvorfor har jeg aldri hørt om Varig før? Forresten, hva skjer egentlig med et fly når det tippes på den måten? Får det strukturelle skader eller varige (!) men, eller er det bare få det ned på jorda og fikse lakken (det får vel riper i lakken...?)
×
×
  • Opprett ny...