Gå til innhold

Gard Gitlestad

Members
  • Innholdsteller

    112
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Gard Gitlestad

  1. Det er i alle fall ikke EC-120'ern, OFS. Men hva rakkern gjør det mafiahelikopteret og NLA? Jeg mener å huske at de leide inn en Dauphin for lenge sida for å teste ut om det var noe å satse på men det ble jo som via lle vet EC-145 i stedet. Den OFS forresten. Den har flydd utrolig mye over huset mitt i det siste (i Drammen BTW). Jeg hadde tenkt å researche litt mer men fant ut at det antakeligvis bare er en Pegasus-pilot som bor oppe på Konnerud (kjennern nesten) som har tatt med seg maskina hjem. Så vi kan nok sjekke ut OFS fra saken når det gjelder NLAs mafiahelikopter. -G.G.
  2. Kan de ikke bare teste dem ut "irl"? Sette alle 3 kandidatene til å gjøre samme flygning under like forhold og se hvilken som klarer seg best? Forøvrig så prata jeg med et crew fra 330 om det her for en tid tilbake, de ville helst ha NH-90. Men det er vel kanskje ikke relevant, det var jo i fjor, og så vidt jeg skjønner har det tydeligvis kommet mye nye data på bordet?
  3. Noen her som reagerte på at artikkelen i VG var informativ og faktisk kom med relevante opplysninger angående årsaken? Terminologien var også ganske korrekt, de kalte for ekstempel flaps for flaps og ikke "bremser," og både reverserbare motorer og spoilers ble nevnt i forbindelse med The Stord Incident. Positivt overraska der gitt. Men for å ikke spore av diskusjonen så er det bra at AA gir opp de flya. Ser jo helt klart ut som det ikke er trygt å fortsette å bruke dem.
  4. Han har gått over til helikopter... [image]http://img.photobucket.com/albums/v140/Ascout/herecomesSanta.jpg[/image] Nå kommer han og tar alle de slemme barna, best å gå i dekning!
  5. Kan 9700 kjøre i tospann? Trodde det bare var nyere SLI (nVidia 6600GT +) eller Crossfire (nyere ATi Radeoner) som kunne gi ytelsesøkning på den måten? Eller er planen å kjøre en haug med skjermer?
  6. Visst pokker... Hvis det er sant at flyet ble sprøyta ned med skum så har noen et forklaringsproblem Forresten morsomt med vannsalutter når de går som de skal. På en Tromsø-Gardermoen-flygning i sommer ble vi sprøyta ned på OSL til ære for piloten (husker ikke hvem i farta, kan sikkert finne det ut), som gikk av med pensjon, det var sjovt!
  7. Å ta feil av en rullebane og en motorvei må da være veldig vanskelig? Hvis været ikke forandret seg mye i peroiden mellom at ulykken fant sted og at bildet ble tatt må sikten ha vært bra, og da skal det vel godt gjøres å tro at en vei er en rullebane? Jeg skal riktignok ikke skryte på meg å ha nevneverdig erfaring med dette i virkelighetens verden, men jeg kan ikke skjønne at det går ann å ta så feil. Min gjettning tilsier at det var en nødlanding, hvis flyet hadde fungert tilfredsstilende kunne det vel ikke ha vært noe problem å fly missed appr. i det øyeblikkk man oppfattet at rullebanen var veldig, veldig lang, overraskende smal, hadde fire felt og var befolket av biler? Forøvrig skriver Aftenposten av flyet styrtet, og ikke landet. Bildedokumantasjonen tatt i betraktning ser det ut som det stemmer... Samme kilde skriver også at flyet hilste på både en bro og et trafikklys på veien. Link til Aftenpostens artikkel -G.G.
  8. Omtrent sånn FSX ser ut på innstillinger som gir akseptabel FPS... Fra spøk til semi-alvor, den var egentlig litt kul, hvis du ser den på avstand, vel å merke... Fikk tak i en 5542 "Black Thunder", helikoptermodell fra 99, på nettauksjon - det hadde vært litt kult å ha denne sammen med den på hylla. IMHO er det på tide å dø når man er "for voksen" til Lego -G.G.
  9. Hæhæhæ, så sykt! Men flyet var jo nesten søtt da...
  10. Hvor vanskelig kan det være å kjøpe noen helikoptre? (Halvseriøs)
  11. Ser dem her og. Veldig kule, liker den stilen der.
  12. Hepp... Kan riktignok ikke unngå å reflektere over den andre videoen, det går tydeligvis sport i å bruke dødsulykker som underholdning. Synes at dette objektivt sett er ganske merkelig.
  13. Hvorfor har jeg aldri hørt om Varig før? Forresten, hva skjer egentlig med et fly når det tippes på den måten? Får det strukturelle skader eller varige (!) men, eller er det bare få det ned på jorda og fikse lakken (det får vel riper i lakken...?)
  14. "uten også litt skyting" bli litt diffust, men det er vanskelig å komme utenom skyting i helikoptersimmer. Skytinga her en tendens til å ta litt overhånd, noe som lett går ut over realismen. Derfor blir faktisk simmer uten plaffing ofte de mest realistiske. Jeg biter meg sjæl i halen (?) vær gang jeg leiter etter helisimmer, fordi det ender opp med at tredjeparts helikoptere til FS faktisk er de mest realistiske. DodoSim er det mest realistiske du får tak i. Tru det eller ei. Hovercontrol Bell 412 er også veldig realistisk, og den er til og med gratis! Whirlwind of Vietnam er underveis, det blir en Hueysimulator fra 'Nam, og den skal angivelig være realistisk. Og der er det pangpang. -GG EDIT: Når jeg leser gjennom linegget ditt på nytt ser jeg at du sier "ikke bare fly rundt". Da er det pant lite som har oppdragsopplegg, er nogenlunde realistisk og ikke er utgammalt. Interactive Vision SAR IV: "Coastal Heroes" er jo ganske bra. Men det er etterhvert også utgammalt. Fra 01 trur jeg. Og man skulle tru det ikke har vært betatesta, det er skammelig mye innsekter (les: bugs) i det. Om ikke lenge slippes det en oppdatering til LockOn med en Kamov Black Shark, so også skal være realistisk. Og der har du jo oppdrag, god grafikk, og alt det der. Det er typisk meg å finne det beste alternativet helt på tampen.
  15. La meg gjette. Fly og aerodynamikk involverer kompliserte regneoperasjoner. Derfor er det viktig med en kraftig CPU som kan regne ut alt dette. Tok jeg feil nå? Det er jo ikke så veldig mye grafikkdata som må mellomlagres, i alle fall ikke sammenligna med andre spill. FS bruker jo de samme jævla teksturene på alt.
  16. Ser ikke ille ut detta. Lurer på realismen, det står jo at det kommer til å være i "film-stil", det høres ikke direkte veldig realistisk ut. Men uansett, denna skal kjøpes! GG
  17. Hm, lurer litt på hva som er lov og ikke lov. Hva slags lover gjelder for denne typen landinger? Jeg har vært borti litt lignende, men veit ikke om jeg kan sammenligne dette eller ikke. Da jeg var på en sightseeingtur med Airlift, tok piloten vår en avstikker hjem for å hente samboern hans som skulle på shopping i by'n, da bare landa vi i hagen. Og da jeg var uttafor et kjøpesenter kom det et annet heli dalende ned, så ikke hvilket det var, bare at det var AS-350. Det sto der noen sekunder før det stakk av igjen. Aner ikke hva det skulle, jeg så ikke hva som skjedde da det sto på bakken på grunn av noen biler som sto i veien. Hva mener folk om disse episodene?
  18. Hæ? Det hørtes da ganske sprøtt ut. Skutt ned mens det sto på bakken under et bankran?
  19. Sett den før, den er et sted på GrouchyMedia. Jeg anbefaler å se den der, da har man flere valg når det gjelder kvalitet og format. Ellers funka bare den siste linken til mediamayhem, resten gikk til noe merkelige greier med en del vold og porno (ikke at jeg har noe imot det, jeg bare nevner det). Uansett ruler den filmen gata, det er helt utrolig hva det går ann å gjøre med helikoptre! EDIT: OK, så her er den "ordentlige" linken: GrouchyMedia - Helo Thunder. Når det gjelder linken med ulykken, så er dette altså en Puma, tror hendelsen fant sted i... Nei, forresten, det er helt blåst. Uansett, det som skjer er at halerotoren treffer bakken under flare, (antageligvis en feilberegning fra pilotens side) og derfor mister selvfølgelig maskinen antitourqe-dingsen. Piloten prøver tydeligvis å sette den ned, men da ser vi jo hva som skjer. Hvis dere ser etter, er det mulig å se at en av folka ombord hiver seg ut og kaster seg unna åstedet, men han forsvinner i røyken. Men uansett, jeg vil nå si at denne ikke helt kan sammenlignes med H-60, siden Hawken har halehjul, og jo derfor egentlig skal lande på den måten uansett, bare litt roligere. Det skal en del til for å få T/R på H-60 ned i bakken.
  20. LN-(Ettellerannet), traffic at 2'o clock, Fokker 50. Report them in sight. -Flesland approach, I got that Fokker in sight! Veit at den er gammal, menmen.
×
×
  • Opprett ny...