Gå til innhold

Thomas Olafsen

Members
  • Innholdsteller

    330
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Thomas Olafsen

  • Bursdag 07. juni 1977

Thomas Olafsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dette ser jo lovende ut.. Full head-tracking i X- Y- og Z-aksene. Fant litt info på eMagin Z800 3D sidene. Litt stiv pris ($899 + frakt og mva..) Skal fungere med de fleste OpenGL og DirectX spill står det i "FAQ"'en.. Mvh, Thomas.
  2. Da var dag 1 vel overstått for noen. Ganske bra vær, bare besudlet med litt sur vind mot slutten av dagen. Norwegian sin oppvisning med B733 var virkelig ett syn! Desverre hadde videokam'et mitt stått på siden tidlig morges, og var derfor tomt for strøm da jeg tenkte å filme litt. Fikk ikke sett noe til F-15 idag, men satser på å se dem i morgen. Fikk hilst på noen fra forumet, og det var hyggelig. Hvis været holder seg, eller blir bedre, kan jeg ikke se annet enn at morgendagen blir skikkelig bra! Mvh, Thomas.
  3. Heihei.. Skal jobbe på stevnet.. Grei måte å få sett mye og prata endel med folk. Blir kult hvis været blir bra.. Værmeldinga ser jo bra ut.. Krysser det som krysses kan. Sees på stevnet! Mvh, Thomas.
  4. PTT = Push To Talk. Sånn at man slipper å høre pusting og pesing hele tida på samband.. Beklager at jeg ikke kan hjelpe deg Ole-Jørgen. Evt kanskje Thrustmapper kan brukes til det formålet? Mvh, Thomas.
  5. Takker.. Nrk.no er jo grei nok, men har ofte problemer med å komme innpå den.. Mvh, Thomas.
  6. Heisann.. Dette hørtes interessant ut. Har du klokkeslett? Mvh, Thomas.
  7. Nå tuller du vel?? Hadde dette skjedd hver dag, skulle jeg ikke sagt noe.. -Thomas-
  8. Ja, og da var det akkurat 100 år siden første motoriserte flyvning. Mvh, Thomas. edit: Ser klokka til fligtsim.no er 2 minutter for rask.
  9. Hei. Hadde vært meget spennende å fått en slik simulator over til Norge, hvor vi "amatører" kunne brukt denne. Når det gjelder de "gamle" datamaskinene som kontrollerer denne simulatoren, tror jeg det er noen DEC (Digital Equipment Company) maskiner, utifra bildene på forsiden å domme. Stemmer dette Dag Johnsen? I så fall har jeg endel kompetanse på de maskinene, og jeg stiller mer enn gjerne opp for å jobbe med denne simulatoren, hvis vi får den til Norge. Mvh, Thomas. (Som liker gamle datamaskiner fra 70-tallet..)
  10. Hei Ivar. Har du prøvd GetRight?? Den, eller StarDownloader kan kanskje hjelpe deg, da disse støtter resume ved avbrutt filoverføring, med mer.. Mvh, Thomas.
  11. Hei Christer.. Jeg opplevde det samme noen ganger i sommmer da jeg reiste med min eminente Braathens Sommertrøye. Flere ganger på turen Trondheim -> Bodø eller Tromsø gikk piloten ned (ene gangen hadde jeg gps'en på, og den viste 4000meter) og kommenterte det ene og andre.. Svingte litt hit og dit også, for at vi skulle se bedre.. Kan jo nevne at det var CAVOK disse dagene dette skjedde. Ble litt nedtur å fly sørover etterpå, hvorpå det eneste du hørte fra cockpiten var "Ja, mine damer og sverrer, vi er nå på blablabla.." Da jeg dro fra Svalbard, fløy piloten i 1000fot fra Longyearbyen, til Barentsburg, og videre utover Isfjorden, og passerte Kapp Linnè på behørig avstand mens han kommenterte det ene og andre.. Litt turbulens, men gøy. Widerøe har også noen ganger overrasket med fin lavflyging utover Lofoten. Jeg antar dette ikke er så sjeldent, men det er vel kanskje ikke helt etter instruksen? Uansett er det alle tiders å få oppleve sånnt. Mvh, Thomas.
  12. Hei. Jeg har opplevd det samme med Braathens noen ganger fra Oslo til Sola. Noen ganger kansellerer ikke flyselskaper avganger med få passasjerer fordi flyet likevel må flys til en annen flyplass. Å fly helt tomt fly = 100% tap. Kanskje dette var noe av grunnen. Mvh, Thomas
  13. Hei. Er det noe nytt at miljøvernere vil ha opp prisen på fossilt brennstoff? For mere info om forurensing, ta en titt på denne siden. Mvh, Thomas.
  14. Heihei.. Flyet var nok en Boeing E-3A. Det er en del av ett system som kalles AWACS. For mere info sjekk hjemmesiden. Mvh, Thomas.
×
×
  • Opprett ny...