Gå til innhold

Bjørn Erik Hansen

Members
  • Innholdsteller

    196
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Bjørn Erik Hansen

  • Bursdag 03. mars 1978

Bjørn Erik Hansen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kan du ikke bruke google eller? Fant ingen butikker i Bergen. Tror ikke heller at det er noen butikker som spessialiserer seg på sånt.. Men uansett, bruk google! Lær deg det! Google.com Google.com Google.com Dette fant jeg, som brukte 0,24 Sekunder av livet mitt. Nettside
  2. Kan jo ta filen inn i Pinnacle Studio DV9 f.eks, det kan du få til 500NOK sånn ca. Så brenner du den ut på dvd/vcd/s-vcd eller lager filmen som .avi/.mpeg osv.
  3. Er ikke AN-225 større en A380? EDIT : AN-225 : Wingspan: 88.4m Length: 84m A380 : A380-800 Wing span 79.8m (261ft 10in), length 73m (239ft 6in). Height 24,1 m (79ft 1in) Fikk svar på spørsmålet mitt, brukte google.com! (signatur)
  4. Ok. Har du ikke interesse, så.. ser du bare ikke sermonien. Lett så bare det.
  5. I Stavanger nå, Kl. 00:45 er værer helt jævlig! Kan nesten sette på FS, i det samme drittværet, og så leve seg sikkelig inn i det. Ta opp vinduet og kjenne den kalde friske luften, og regnet som spruter på trynet og colaen din..
  6. Gratulerer med dagen Timmy! Edit : Go Timmy, Go!
  7. Prøv å sett alt på Standard nivået på Verktøy - > Alternativer for Internett -> Først sikkerhet, så Avansert. Dette har funket på meg en gang..
  8. Skuffet og skuffet. Du må tross alt tenke at programmet er ikke ment bare for oss FS spillere. Når du hørte Einar og Fred forklarte, var det veldig basic stoff. Synes det var bra jeg!
  9. At det flyr F16 over en by, har vel ikke noe med hvordan selve byen er?
  10. To jagerfly av type F16 anntar jeg?! flyr jævla lavt over Stavanger akuratt nå! Noen som vet hva som skjer? Liten test tur da men.. Flyr normalt ikke så über lavt!
  11. Frokost i Oslo. Lunsj i Alta. Shopping i Oslo igjen. Kjøpe melk i Kristiansand. Glemte en pakke med skoleboller, det henter vi i Bodø. Middag i Stavanger. Ta en liten fisketur i Trondheim. Kveldsmat i Bergen før vi tar siste tur hjem til Oslo. Blir litt tid på flyplassen dette da. Ikke helt gratis å kjøre Taxi hele dagen heller.
  12. Er du klar over et jævla lett søk på flightsim.no OG google.com kan hjelpe deg? Edit : her...
×
×
  • Opprett ny...