Gå til innhold

Christer R Johansen

Members
  • Innholdsteller

    54
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Christer R Johansen

  • Bursdag 30. nov. 3

Christer R Johansen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Og for de med HF radio er det mye komunikasjon på 8891USB Har faktisk hørt 907 der også. Morsomt å høre amerikanske å britiske fly her oppe i Tromsø
  2. Sitter med fs å grise flyr Tornado i bakgrunnen
  3. Go dag Har sittet å lyttet på politiscannern i dag, og hørt noe rart å tenkte kanskje noe av ATC'ene her kunne svare hva det er? Hørte det samme 29september da vi hadde den diskusjon om hva som fløy over Tromsø den dagen..Og etter å har studert kartet litt tror jeg kanskje den fulgte en RNAV som heter UP853, kan det stemme? Den er i allefall rett over Ramfjorden Håper på å få svar på hvordan fly dette var å ruten den flyr osv, Lurte også på om noen har en Callsign liste til Forsvaret. Hørte et fly i dag (tror det var en F-16) som hadde en snålt callsign "Krøkk03" eller noe sånt.
  4. Modern har i helgen vært på hundeutstilling på Hamar å i den anledning så må man ta litt fly Og på hjemmover turen i dag med sk374 så hadde kaptein gått ned fra marsjhøyde å hatt "Sightsing" opp over norge ca fra Trondheim til Tromsø. Kapteinen svingte fra side til side i "lav" høyde i følge muttra så alle skulle få se naturen,mens han forklarte å jabbet over intercomen. Modern og de andre syntes selfølgelig det var topp, men er dette lov da? Har ikke SAS lover som bare tilater IFR og ikke VFR? Jeg vet WF har lov å fly VFR på ruter når været tillater det? Hørtes i allefall meget kult ut:) Er dette vanlig?
  5. Fikk desverre ikke se flyet men jeg fikk se Contrailn som lå igjen..tok et bilde (ikke noe å skryte av men). Lurer på om noen vet noe om dette flyet..flytype osv.. Hørte foresten Speedbird 8 som preiket med Bodø ctr for noen dager siden Uvant å høre briter her oppe
  6. Grattis da.. Er det kjedelig på nattevakt da? Kanskje jeg skulle komme innom å holde deg med selskap , jeg har nemlig snudd døgnet..
  7. En PMR er et lisens fritt radio samband,Gå inn på dittvalg.no og trykk på KDR der finner du litt av hvert Vist du er ute etter en scanner som kan sende så er vell Kenwood TH-F7E en fin liten sak(sparer til en sånn) men den kan bare sende på radioamatør bandene som man må ha lisens for å sende på. PS: Og det er ikke særlig smart å sende på fly bandet som Anders sier..
  8. Hei Ar-108 er en helt grei scanner til å lytte på fly,amk,politi og brann med, men man kan ikke sende med den..dette er en scanner allså en mottaker..vist du er ute etter en sender så kan du kjøpe en PMR radio som ble lov fra 1.juli..denne sender på 446Mhz 0,5W og har 8kanaler. Man får 2 slike for en 1000lapp og best av allt den er lisens fri Ellers så har man jo CB 27Mhz radioer som kan brukes opp til 4W 40 kanaler uten lisens..men det er ikke mange som bruker dette, pgr av støy og o.l. Håper det ble litt klarere nå
  9. Stygg sak det der ja. Tar jeg ikke helt feil var det sjefs test piloten til Airbus som fløy..og han overlevde faktisk, om noen andre omkom vet jeg ikke.
  10. Kanskje forsvaret som prøver skyter med skarpe raketter? Har en kompis som har vært i "Army'en" som fortellte om noe prøve skyting med en Robot70 rakett..Svenske greier Saab om jeg ikke tar helt feil?
  11. Det betyr vell at man reversere motorene og dermed rygger flyet selv.. Mener å ha lest at de gamle Dc9'ene brukte å jøre dette ofte? Mulig jeg husker feil..
×
×
  • Opprett ny...