Gå til innhold

Stian Berg Hansen

Members
  • Innholdsteller

    328
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Stian Berg Hansen

  • Bursdag 11. sep. 1991

Stian Berg Hansen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Så nettopp at det landet, hadde dessverre ikke kamera med. Det var en MD-87, med registrering VP-CNI. Samme flyet avbildet på Airliners.net.
  2. Husk at de kyrilliske tegnene oversettes forskjellig fra russisk til engelsk og fra russisk til norsk, så på norsk er egentlig kallenavnet til flyet "Mrija" og ikke "Mriya".
  3. Tok nettopp dette bildet, da det passerte over her. Jeg tror at det er en Aeroflot 767, er det noen som kan bekrefte/avkrefte dette?
  4. Jeg har bare selve Braathens SAFE-teksten, og den finner du her, i Photoshop-format.
  5. Apropos Norwegians fly... Hva går egentlig "Kandidaten"-programmet ut på?
  6. Siden du ville se teksturer, her er hjemmesida mi, hvor du finner alle paintene mine.
  7. Jeg kan godt painte fly, men ikke bakketeksturer. Hvor mye blir betalingen på?
  8. Om du har Photoshop, trenger du nok ikke å kjøpe fonten. Jeg har nemlig laget en liten pakke med SAS Braathens-logoen, "Ingeborg Eriksdatter" og "LN-TUA"-teksten. Alt er i Adobe Illustrator-format, og du kan laste det ned her. (1,17MB) PS! Fargene blir litt for lyse når du åpner filene i Photoshop, derfor har jeg lagt ved et lite tekstdokument med de riktige fargekodene.
  9. I kveld kommer Brennpunktredaksjonen med nye opplysninger om hva som skjedde i luftrommet mellom Norge og Russland på ulykkesdagen. Brennpunktprogrammet for to år siden om Mehamn-saken var en av grunnene til at den tredje granskningskommisjonen ble oppnevnt av Stortinget. ”Hemmeligheten” er basert på nye undersøkelser og informasjon innhentet fra Norge, England og USA." Det høres ut som et nytt program...
  10. Halifax ligger i Canada... Det var forresten 9G-MKJ fra MK Air som styrtet.
  11. Dag, tror du at du kan få emnene til å merkes når det er nye poster, slik som dette? Det var sånn før oppdateringen, og jeg syntes det var greit å ha... Hilsen Stian
  12. Jeg leste at det sirklet for å brenne drivstoff.
  13. Uproft? Det er jo ikke hver dag et fly må nødlande, det må jo være skummelt...
×
×
  • Opprett ny...