Jump to content

Mads-Inge Otterstad

Members
 • Content Count

  404
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mads-Inge Otterstad

 • Birthday 01/22/1977
 1. Nå må vi ikke glemme om at dette programmet primært var en dokumentar om Harald M. Brattbakk, og ikke om flyging.
 2. "Det er, ifølge Bild, fortsatt uklart hvorfor hun styrte flyet da den farlige situasjonen oppsto." Nja... Skal ikke styrmann alltid sitte å se på? For et crew består jo av en pilot og en styrmann/styrkvinne.. :blush: Eller? Research er et fint fremmedord...
 3. Hvis noen av dere fortsatt er i tvil om pilotyrket er det rette? Sjekk denne :grin:
 4. Du bør ikke spøke med Trond... Da er det fare for at det blir uante timer med holding når du kommer hjem... I tillegg til å alltid komme sist i sekvensen.. :whistle:
 5. Jobber i Sundt Air Management som styrmann på Citation Bravo. Har tidligere jobbet i Lufttransport på Svalbard som styrmann på Dornier 228. Har ellers flydd C-150, 172, 182, PA-28, Rallye, PA-34, PA-31, samt mikro (Kitfox og CT2K)
 6. Har også et stort maleri av en Harrier som flyr unna etter et bomberaid over Port Stanley (?) under Falklandskrigen.. Var lange og harde kamper for å få lov til å beholde det ja...
 7. Mye mulig... Vet de var slitsomme i Hurghada, men det er bare å ignorere de så gir de opp..
 8. Smaken er som baken eller? Jeg var i Hurghada i september i år, syns det var helt topp.. Har ikke vært i Sharm så jeg kan ikke sammenligne de 2 plassene, men jeg kan absolutt anbefale Hurghada. Slitsomme egyptere er det vel like mye av i Sharm som i Hurghada eller?
 9. Har vært vitne til større tabber enn som så...
×
×
 • Create New...