Gå til innhold

Mads-Inge Otterstad

Members
  • Innholdsteller

    404
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Mads-Inge Otterstad

  1. Nå må vi ikke glemme om at dette programmet primært var en dokumentar om Harald M. Brattbakk, og ikke om flyging.
  2. "Det er, ifølge Bild, fortsatt uklart hvorfor hun styrte flyet da den farlige situasjonen oppsto." Nja... Skal ikke styrmann alltid sitte å se på? For et crew består jo av en pilot og en styrmann/styrkvinne.. :blush: Eller? Research er et fint fremmedord...
  3. Hvis noen av dere fortsatt er i tvil om pilotyrket er det rette? Sjekk denne :grin:
  4. Du bør ikke spøke med Trond... Da er det fare for at det blir uante timer med holding når du kommer hjem... I tillegg til å alltid komme sist i sekvensen.. :whistle:
  5. Jobber i Sundt Air Management som styrmann på Citation Bravo. Har tidligere jobbet i Lufttransport på Svalbard som styrmann på Dornier 228. Har ellers flydd C-150, 172, 182, PA-28, Rallye, PA-34, PA-31, samt mikro (Kitfox og CT2K)
  6. Har også et stort maleri av en Harrier som flyr unna etter et bomberaid over Port Stanley (?) under Falklandskrigen.. Var lange og harde kamper for å få lov til å beholde det ja...
  7. Mye mulig... Vet de var slitsomme i Hurghada, men det er bare å ignorere de så gir de opp..
  8. Smaken er som baken eller? Jeg var i Hurghada i september i år, syns det var helt topp.. Har ikke vært i Sharm så jeg kan ikke sammenligne de 2 plassene, men jeg kan absolutt anbefale Hurghada. Slitsomme egyptere er det vel like mye av i Sharm som i Hurghada eller?
  9. Near miss?? Er ikke det der en Near HIT?
  10. Andøya er da ikke noe særlig lenger nord enn Bardufoss, eller?
  11. Yupp... Har tårnvakt på formiddagen.. Skal du nordover?
  12. Ser ut som EDW2347 er kansellert og 2437 skal gå. Sikkert bare en trykkleif den første..
  13. Vet ikke hva den gjør her, eller hvor lenge den blir.
  14. Frekvensen er 110,5 MHz. Den er parret med localizer-frekvensen til RWY 33. Ref AIP AD 2 ENFG 1-6, pkt 2.19. Du kan også se det hvis du kikker på NDB RWY 33 eller LLZ RWY 33. Alle DME'er er på UHF-båndet, og derfor som regel parret med en VOR eller en LLZ. Man kan også finne frekvensene med å se i gitte tabeller som jeg for øyeblikket ikke husker hvor man finner.
×
×
  • Opprett ny...