Gå til innhold

Sølve Bjerkenås

Members
  • Innholdsteller

    51
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Sølve Bjerkenås

  • Bursdag 30. nov. 3

Sølve Bjerkenås's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Et småfly måtte nødlande på ei badestrand i Florida: http://www.adressa.no/nyheter/utenriks/article876356.ece# Hmm...
  2. Disse har jeg utsjekk på: ASK-13 Grob G-103 Ls-4 SF 25C (mnotorglider)
  3. Husk at når man søker LFS så må man være åpen for fly det man "får." Man kan så klart ha ønsker, drømmer, forhåpninger osv, men det er til syvende og sist Forsvaret som tildeler flytyper. Mao, man må være forberedt på å bli tildelt f.eks. flermotor selv om det er jagerfly som frister mest. Men jeg har den oppfatninga at man blir fornøyd uansett hvilken flytype man får tildelt!
  4. Får vel slenge inn en kommentar: Disse filmene med lavtflygende F-16 gjenspeiler ikke nødvendigvis hvordan en hverdag er for en jagerflyger i Forsvaret. Jobben har en del moro, men også noe ikke-moro. Det har i alle fall jeg blitt fortalt av personer som vet hva de snakker om... Selv tror jeg moroa veier opp for ikke-moroa med god margin
  5. Det står i dag skrevet en reportasje fra NLA i Byavisa (for oss trøndere). For de som ikke har papirutgaven, så finnes det en versjon på nettet. "Hjelp fra oven"
  6. Jeg vil tro du finner det på NRKs Nett-Tv. Edit: Å jau da... her er det: http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/234689
  7. Du finner klippet her: http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/198390 Ca. 2 min uti...
  8. Har sett at man har festet kamera til både motorfly og seilfly. Motorflyet jeg så var riktignok ikke en C172, men jeg vil ikke tro det skal være noe større problem på den maskina. Bare sørg for å ha nok gaffatape Men når det er sagt, så er det fartøysjefen som bestemmer om han/hun vil fly med/uten kamera!
  9. Jepp, i tillegg til en del andre faktorer. Mekanisk energi ved launch vil naturligvis ha en del å si for rekkevidden.
  10. Liten feil i siste link. Her er vel den rette; http://www.youtube.com/watch?v=LUE7yQYXjcM Sølve.
×
×
  • Opprett ny...