Gå til innhold

Henrik Auråen

Members
  • Innholdsteller

    34
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Henrik Auråen

  1. En annen ting jeg lurer på er om man ikke trener på sidvindslanding i norge, eller om det var noe som måtte öves litt mer på? Hva er neste skritt når vi snakker fly nå Henrik ? Det øves på sidevindslandinger i Norge, men man kan alltid bli bedre Neste skritt blir mørkeutsjekk:)
  2. Var 13-14 knop fra 190 grader. Gusta ganske bra. 30 var i bruk på Rygge, så det betyr at vi hadde en liten medvindskomponent.
  3. Er nok enig at dette ikke er så viktig. Det jeg derimot synes at journalistene skal skjerpe seg på er ting som forskjellen mellom "nødlanding" og "førevarslanding".
  4. Da hadde det ikke blitt noen morsom historie
  5. Her er hva de forskjellige delene inneholder: (Er ikke så lett å finne fram uten å vite dette) BSL A -- Administrative bestemmelser BSL B -- Flytekniske Bestemmelser BSL C -- Luftfartssertifikater (Se også JAR-FCL) BSL D -- Driftsbestemmelser BSL E -- Luftfartsanlegg og bakketjeneste BSL F -- Trafikkbestemmelser for luftfart BSL G -- Lufttrafikktjeneste og Flytelefoni Se også AIP for ytterligere informasjon... Her står det blant annet om de forskjellige flyplassene,(AD) fare-, restriksjons- og forbudte ommeråder. (ENR)
  6. BSL (Bestemmelser for Sivil Luftfart) Det er regelverket for sivil luftfart i norge.
  7. Er det ikke noe sånn som at et fly skal kunne evakueres på 90 sekunder med halvparten av flyets nødutganger i bruk?
  8. Er fremstillingen jeg synes var rævva. Overskriften: "Her dør pilotene" er en litt merkelig måte å formidle budskapet på. Synes ihvertfall jeg...
  9. Respektløst av VG å legge ut video av sånt!!! http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=283578
  10. De vite prikkene sitter jammen godt! Lurer på hva slags maling det var...
  11. Dette er ikke noe PMDG burde gjøre for å være snille mot stakkars programmer på beta-stadiet. Her snakker vi penger for både gates og PMDG. Uansett, koster det knapt PMDG et øre å gjøre 747'en kompatibelt med gates. Hvis PMDG vil ha et best mulig produkt kan de implementere koden til gates i kildekoden. Skal de utvikle produkter med skylapper, med mindre funskjonalitet, står de fritt til å gjøre dette også, men det er vel kanskje litt dumt?
  12. Hadde PMDG lagt til noen få linjer i kildekoden på flyene sine hadde dette funket perfekt. La oss håpe de gjør dette med 747'en. Hvis dette konseptet blir kjent, tror jeg forresten at Vatsim og for den saks skyld hele flightsim-miljøet får flere piloter
  13. Skal jeg være ærlig tror jeg den beste løsningen er å ta ATPL og leie et 747:P. Nest beste løsning er vel kanskje gates eller datamaskinene oppi hverandre
  14. Det er nettopp derfor jeg vil at dere skal legge inn ett reply på avsim forumet slik at PMDG skjønner at de burde gjøre softwaren sin kompatibel med gates Hvis de gjør dette (noe som koster dem svært lite, om ikke ingenting) vil alle gauges, fmc ++ være synkronisert til den store gullmedalje .Det er ingen i Real Life som flyr 747 alene. Hvis poenget er at det skal være så ekte så mulig er det ingen tvil om at to (eller fler) burde fly et så svært fly. Har man f.eks Skype kan man snakke sammen som man kunne gjort i en EKTE cockpit.
  15. PMDG har tidligere hatt suksess med sine 737 Next Generation, og nå skal snart "The Queen Of the Skies" (747) lanseres. En annen interresant nyhet for flightsim er gates.to. Gates lar to som flyr på samme server delta i samme cockpit. Med andre ord, den ene kan være kaptein, mens den andre er co-pilot (Man kan til og med ha med seg en maskinist =) ) Det er ingen tvil om at dette kommer til å bli en suksess, hvis konseptet virkelig fungerer. Fungerer gjør det til en viss grad i dag, problemet er bare at alle knapper og avanserte funksjoner ikke er synkronisert ordentlig. For at dette skal fungere må fly-softwaren inneholde noen små kode-snutter slik at det blir kompatibelt med gates. Til alle som ikke har prøvd gates.to: Gå inn på www.gates.to og last ned programmet gratis. Min lille drøm (Merk: Den lille , Den største er uten tvil å bli ferdig med nok skoletimer slik at jeg kan fly solo til høsten ) for tiden er å få 747'en kompatibel med gates.to. Har allerede lagt inn en note på PMDG forumet hvor jeg fortalte om gates. Poenget er å få PMDG på gli til å gjøre flyet kompatibelt. Derfor vil jeg oppfordre alle til å legge inn en reply på innlegget mitt, hvor de utrykker sine håp om at Dronningen av skyene blir kompatibelt med gates.to. Link til innlegget: Her NB: Hvis linken ikke fungerer, er tittelen på innlegget PMDG 747 \\ gates.to. Forumet finner du hvis du går inn på www.precisionmanuals.com og ser etter forum på forsiden. Å suse avgårde med co-pilot og maskinist i et av de beste flya lagd for flightsim høres jo ikke så altfor gæærnt ut da
  16. Se her ja... her spekuleres det flittig . Det var ikke jeg som satt bak spakene denne gangen. Min kommentar til det hele er at dette kan skje den beste. Med småfly kan man komme utfor mye rart og har man litt uflaks kan det skje mindre morsomme ting.
×
×
  • Opprett ny...