Gå til innhold

Raymond Bertheussen

Members
  • Innholdsteller

    399
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Raymond Bertheussen

  1. Vet ikke om det er andre som har hatt problemer med dette, men det startet for noen uker siden med plutselig frys under flyging. Måtte avslutte via oppgavebehandlingen. At jeg plutselig ikke fikk startet opp spillet engang, kan ha med en oppdatering av microsoft store som jeg gjorde. Endte med en re-install, men ble plaget med frys igjen. Etter mange søk på det store nettet, er tipset mitt foreløpig at det er noe med trafikken. Nå har jeg testet litt med all generisk trafikk avslått, og foreløpig ser det bra ut. Noen mener dette problemet, særlig med live-traffic slått på, startet etter SU15.
  2. For første gang siden jeg installerte FS2020 opplever jeg i kveld at jeg ikke får lastet spillet. Oppdaget underveis med litt feilsøk, at xbox og ms store var avlogget. Logget på igjen, men spiller bruker vinter og vår på å laste og kommer med feilmeldinger om "internet connection lost". Andre som opplever noe tullball? Er det serverproblemer?
  3. Dette var vel før den store tråleren med navn USS Gerald R. Ford kom til Vestfjorden, så du så neppe den der 😉 Flotte bilder!
  4. Takker. Har du inne eget mesh for Norge eller kjører du orginal Nordic-pakke fra MS2020 alene.
  5. Imponerende bilder som alltid. Jeg er faktisk litt nysgjerrig på hvilke grafikkinnstillinger du kjører med 🙂
  6. Høres gøy ut! Med den oppløsningen du kjører, går det greit å lese alle instrumenter, også digitale?
  7. Jeg legger til key-bindings og akser i FSUIPC. Henger nok igjen fra FSX/P3D-tiden, men det fungerer fjell med PMDG her.
  8. Har dem selv og de virker som de skal hos meg (litt slitne rudderpedaler, men ellers OK).
  9. En liten rapport om hvordan dette ble hadde vært strålende! Har sett på den VR-brillen lenge, men hvordan flyter det med maskin-oppsettet ditt?
  10. Etter laaang pause med p3d har pilot-villdyret våknet til liv igjen med FS 2020 installert i går kveld 😊 Førsteinntrykket er blandet, men dette har jeg troen på blir veldig bra! En rask tur rundt Bodø, og det ser unektelig imponerende ut tatt i betrakting at jeg trenger å oppgradere noen PC-komponenter. Sliter med å fintune yoke og rudderpedaler. Flyene overreagerer 😊 Og savner bedre høydedata i terrenget, men hvor skal man legge lista på default scenery?😊 Tror dette blir en reise det er verdt å være med på.
  11. Ser det diskuteres mye rundt HW. Men det nevnes ikke noe om Internett hastighet. I spesifikasjonene er det oppgitt at man trenger solid hastighet for å dra spillet. Kan dette være årsaken til at folk med samme HW får ulik opplevelse? Nytter vel ikke med en highend maskin dersom Internett hastigheten er lav?
  12. Artig å se og høre vidunderet! Ser du har godt med AI-trafikk, er det Ultimate traffic?
  13. ;D ;D For en aktivitet i Vestfjorden! Ingen u-båt observasjoner eller? 8)
  14. Takk for flotte videoer av oksen! Håper å få sett den live om ikke så lenge. Er det noen plasser sånt annonseres??
  15. Har forsøkt å kjøre autooppsettet for høydedata, men det hjalp ikke. Rekkefølgen i biblioteket er som følger: 1. AoN 3,78 2. Oscarsborg 3. Norway bridges 4. Andøya 1.1 5. AoN Ground 6. ORBX LIBS 7. FTX_EU_NOR_05_SCENERY 8. FTX_EU_NOR_06_CVX 9. FTX_EU_NOR_07_MESH 10. FTX_EU_NOR_08_CUSTOM 11. FTX_OPENLC_EUROPE1 12. FTX_OPENLC_EUROPE10 13. FTX_OPENLC_EUROPE2 14. FTX_OPENLC_EUROPE3 15. FTX_OPENLC_EUROPE4 16. FTX_OPENLC_EUROPE5 17. FTX_OPENLC_EUROPE6 18. FTX_OPENLC_EUROPE7 19 FTX_OPENLC_EUROPE8 20. FTX_OPENLC_EUROPE9 21. FTX_OPENLC_NAMERICA1 22. FTX_OPENLC_BASE Kopiert fra scenery.cfg. Takk for svar!
  16. Heisann, Har hatt pause en stund fra P3D, men startet opp i dag med å oppdatere til nyeste AoN. Legger ved et par screenshots, da jeg tror noe er galt i oppsettet mitt. Noen som har sammenliknbare bilder fra ENBO? (Kjører P3D 3.0 foreløpig). Kjører FTX Nor. EDIT: Problemer med å få lastet opp bilder, må se litt på det. Legger linker til bildene. https://onedrive.live.com/redir?resid=7DD4C3657014E1C3!871&authkey=!AI_SljmpJpIbA9s&v=3&ithint=photo%2cbmp https://onedrive.live.com/redir?resid=7DD4C3657014E1C3!872&authkey=!ABmultocPcF2hYc&v=3&ithint=photo%2cbmp
  17. Takker for svar og ser samtidig at ny installer er ute nå, så da er det bare tut og kjør :-)
  18. Nydelige bilder som vanlig! Fins det noen oppskrift på hvordan man for lagt inn FTX Norway før de har sluppet ny installer for P3Dv3? Sitter bare her og venter og har så lyst å få lagt alt på plass og har ikke turt å forsøke med gammel installer.
  19. Hei, jeg er litt i tenkeboksen og har lyst å gi min simulatoropplevelse et skikkelig løft. Da finns det i alle fall et par ting man kan gjøre for å øke realismen noen hakk. Enten kan man kjøpe seg flere skjermer og på den måten få en flott visuell opplevelse. Eller man kan kjøpe seg Track IR, eller kanskje gjøre begge deler? Men så var det dette med fremtiden da, hva med VR-briller? Det høres flott ut med Track IR, men da beveger man hodet og skjermen står i ro, man må bruke øynene litt annerledes vil jeg tro. Er det noen som har noen kvalifiserte synspunkter på dette med VR-briller? Det finns kanskje få gode modeller på markedet, men flere annonserer at det kommer nye modeller til neste år. Er det verdt å avvente litt og kanskje gå for VR-briller i stedet for flere skjermer og Track IR? Dette er forøvrig min.specs for Oculus Rift brillene som lanseres over nyttår: • NVIDIA GTX 970 / AMD 290 equivalent or greater • Intel i5-4590 equivalent or greater • 8GB+ RAM • Windows 7 SP1 or newer • 2x USB 3.0 ports • HDMI 1.3 video output supporting a 297MHz clock via a direct output architecture Da må i allefall grafikkortet mitt skiftes. Er også usikker på dette med HDMI 1.3 video output, må vel sjekke hovedkortets spesifikasjoner?
  20. Går det greit med Mirage'n i P3D selv om den egentlig er for FSX? Hva med installeringen?
  21. ;D Takker for avgjørende opplæring Ernst. Da fikk jeg til en smooth landing, men tror jeg ødela flapsen med for stor hastighet. Ja, ja, fikk i alle fall satt fuglen silkemykt ned på bakken, så dine gode råd hjalp. 95% thrust under landing var nok den avgjørende faktoren her. Må jo ha vært en støymaskin av dimensjoner denne, både under takeoff og landing. Skulle ønske de fikk på plass noen flygedyktige Starfighters til flyshowet neste år, men det får vel holde med julaften 18. juni 2016 om man ikke skulle feire bursdag samme dag ;D. Hadde vært utrolig å se denne i virkeligheten, i lufta. Vet ikke om det er realistisk å håpe at Starfighterens venner her i Bodø får maskinen sin i lufta, det hadde selvsagt vært helt konge.
  22. Takker for veiledningen. Da er flyet i hangaren. Fikk en liten prøvetur i dag, men landingen gikk heller dårlig. Så her er det bare å finne frem alle ferdigheter og forsøke å få kontroll på herligheten 8) Edit: Til og med sommersalg, 50% off, så løøøøp og kjøøøp!
×
×
  • Opprett ny...