Gå til innhold

Anders johansen

Members
  • Innholdsteller

    605
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Anders johansen

  1. Flere bilder her: http://s45.photobucket.com/albums/f55/bjohansen91/Best%20of%20FS/
  2. Tester ut flightsimmen min for tiden. Har installert noen addons og litt forskjellige grafiske oppdateringer. Kvaliteten på bildet ser ut til å ha tapt seg litt pga. FSscreen/jpeg. Finnes det lignende programmer som lagrer i et annet format?
  3. Slenger ut et bilde til; Resize og endret litt på kontrast
  4. Er ikke så aktiv her lengre, men har fått installert FS9 på bærbar pcen med de aller fleste addons for Norge. Slenger ut et bilde; Som dere sikkert ser så er det ikke redigert, bare gjort mindre. Bærbar pcen har bare integrert skjermkort/grafikkchip alà Intel GMA950, men det funker da greit. Mister bare Anti-Aliasing. Resize har fjernet meste parten av mangel på AA i bildet.
  5. Jeg synes, i "rate my gfx" sammenheng, at bildene skal være uredigerte.. Å gi 10/10 på et redigert bilde blir ikke det samme som å gi 10/10 på et uredigert bilde. Burde også være en maks grense på 2-3 bilder.
  6. Nå nei..... Queen of the skies = 747 King of the skies = Antonov 225 Airbus A380 = Airbus A380
  7. får sikkert andre til å male den for seg Ser bra ut, keep going!
  8. Synes ikke Norge skal tillate slike mellomlandinger. Greit nok at USA har problemer med andre land/kulturer, men hvorfor må de blande oss inn? De eier oss ikke, selvom de "hjalp" oss under 2. verdenskrig. USA må roe seg litt ned med å være verdenspoliti. "God bless America" sies det, jeg trodde ikke han likte mordere.
  9. Brukte photoshop til å endre kontrast etc. Det hjelper stort for å øke eye candy.
  10. Siden jeg har kommet tilbake hit, så tenkte jeg å legge ut noen av de bedre arkivbildene mine. Kommer nok ikke flere FS9 shots fra meg nå Klikk på bildene for større versjon.
  11. 17/23 Får ikke sjekka fasiten, alt kommer som rett i firefox.
  12. Takk takk. Venter som sagt på mitt nye skjermkort, så da blir det nok en del mer bilder med bedre settings og scenery
  13. Legger ut et til bilde Klikk på bildet for større versjon.
  14. Takk Stian, godt å være tilbake med en pc som skal takle Crysis når 8800GT kommer i hus
  15. Fikk endelig cpu, psu, hk og ram i går etter å ha sendt det inn pga. defekt hk. Kjøpte AMD X2 6000+, 2gb ballistix ram, Asus M3A og en 450W Corsair PSU. Installerte FSX nå nettopp og ble egentlig litt overrasket over FPS, med default instilliger var FPS 50 med 4x AA og 4X AF. Og dette med mitt gamle skjermkort, 7600GT. 8800GT 512mb skal bestilles på mandag, og jeg ser fram til å kunne kjøre alt på high med mer enn 7-15 fps, som jeg gjorde med nåværende skjermkort. Litt tweaking skal også gjennomgås før alt er top-end. Bilde fra egendefinerte instilliger: klikk på bilde for større versjon. edit: AF stod på 16x, ikke 4x.
  16. Noen som så norges herligste i dag? var nemlig en "plane-spotter" der, men fikk ikke med meg navnet. kanskje noen her fra forumet? (ikke skyt meg om det er en tråd om dette fra før)
  17. Sas, Widerøe, Norwegian og Braathens(S.A.F.E) ^^ flyr svært sjeldent.
  18. "ACTA - Jobber hardt for pengene dine. www.atca.no" Noen som ser feilen? liten skriveleft i URL på det svarte liveryet.
  19. Piloten? Hadde jeg vært pilot og sikkerthetsvaktene oppført seg like dårlig så hadde jeg sitti igjen på benken utenfor. Hvis piloten vil ta livet at folk så er flyet mer effektivt enn en kniv etc.
  20. Har du fått solgt kamera? Er veldig interessert, men er litt usikker ved kjøp av brukt.
  21. Tvilsomt. Du kan jo pakke den i bagasjen da, og se hva som skjer Rødspritflasker får du kjøpt nesten overalt uansett, så skal ikke være noe problem å skaffe det.. Selv i Alta
×
×
  • Opprett ny...