Gå til innhold

Lars Nigardsoy

Members
  • Innholdsteller

    99
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Lars Nigardsoy

  • Bursdag 12. nov. 1992

Lars Nigardsoy's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. (har ikke lest alle inleggene) men Kan man kun få denne modulen ''innpå'' black shark? (som et slags aircraft addon) eller må man kjøpe hele simulatoren for å få det?
  2. Forstår hva du mener, men det var ikke meningen å vise fram bildene, bare å sette dem sammen til et sammenhengende slideshow. Det var egentlig bare et prosjekt jeg lagde for å ha noe å finne på. Jeg hadde tenkt å redigere video, men hadde ingen video matriale å jobbe med, så jeg tok bare noen bilder samme i et slideshow. Introen ble nok mer en video-intro, litt feil for et slideshow ja..
  3. Bilder fra FSX som jeg satte sammen til et slideshow. [video:youtube]5ahjwvZQXf8
  4. Har brukt et par regndagar i sommarferien i lag med en kompis til å lage en project reality film. Filmen handlar om F-16 flyet i aksjon. Say no more, here it is: PS: Spel av i HD for å få lyd med [video:youtube]lhA8PWDcn9s&hd=1 Link: http://www.youtube.com/watch?v=lhA8PWDcn9s&hd=1 Fortell gjerne kva du syns!
  5. Fauk litt med REX aktiver her om dagen og tok noken bilder av ein stemningsful lilla himmel. [Fly: Bae Hawk T1 - område: ENFL]
  6. En kar påstår at dette programmet har gått før, har det blit vist før egentlig?
  7. Går programmet i reprise noken gang?
  8. Såg akkurat det eg òg... ''Kom tilbake 14.02 2009 fra 21:00'' Ja kan virke som en del spørsmål som strømma inn. Dei gjer nok sitt beste for å svare på alle.
  9. 2 min igjen! sorry, berre bumpa her igjen i tilfelle noken har glømt at det går no.
  10. Ja, ikkje lenge til det begynne no. Slå på tv2, hent gløggen og peperkakene, og gjer deg klar for søndagens høgdepunkt på tv!
  11. Eg har en god del tima på realflight G4, og kan sei at det e utruleg stili! Flyr inverted hover med heli og 3d med dei fleste fly, og mestra vannlanding bra, noke som er ganske kult å prøve seg på. Skulle egentlig kjøpe virkelig flygande rc-utstyr ei stond tilbake, men kom ikkje lenger en simulatoren... Perfekt for rc-entusiastar
  12. TV2 kl 20:00 søndag, 14.12 ''I denne dokumentaren på 46 minutter får vi glimt fra treninga til det som skal bli NATOs toppiloter gjennom treningsprogrammet FWIT. Belgia, Nederland, Danmark og Norge har siden åttitallet trent sine toppiloter gjennom programmet Fighter Weapons Instructor Training. Store deler av den praktiske treningen har i mange år foregått ved det internasjonale treningssenteret Ørland hovedflystasjon. TV2 har fulgt elevene på nært hold, først ved Leuwarden Air Base i Nederland og deretter på Ørlandet. '' Kilde: Top Gun Norge Dette må sees! Vi må huske å bumpe denne tråden før sending, slik at vi ikke går glipp av programmet!
  13. Tok noken stemnigsfulle bilder fra en flytur i flyet BAE Hawk T1 fra skysimm. Beklaga for rød tekst på noken av bildene, men det viser i alle fall pingen eg har strevd med å oppnå i det siste.. Fin soloppgång etter takeoff Flyr mot Flesland i hard vind enkelte plassar ILS approach runway 17 På glideslope Rett før tuchdown Slakker ned Scenery fra Cloud9 [demo versjon på 7min] Taxiing til parkering Takk, og en liten komentar er verdsatt
×
×
  • Opprett ny...