Gå til innhold

Lars Nigardsoy

Members
  • Innholdsteller

    99
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Lars Nigardsoy

  1. (har ikke lest alle inleggene) men Kan man kun få denne modulen ''innpå'' black shark? (som et slags aircraft addon) eller må man kjøpe hele simulatoren for å få det?
  2. Forstår hva du mener, men det var ikke meningen å vise fram bildene, bare å sette dem sammen til et sammenhengende slideshow. Det var egentlig bare et prosjekt jeg lagde for å ha noe å finne på. Jeg hadde tenkt å redigere video, men hadde ingen video matriale å jobbe med, så jeg tok bare noen bilder samme i et slideshow. Introen ble nok mer en video-intro, litt feil for et slideshow ja..
  3. Bilder fra FSX som jeg satte sammen til et slideshow. [video:youtube]5ahjwvZQXf8
  4. Har brukt et par regndagar i sommarferien i lag med en kompis til å lage en project reality film. Filmen handlar om F-16 flyet i aksjon. Say no more, here it is: PS: Spel av i HD for å få lyd med [video:youtube]lhA8PWDcn9s&hd=1 Link: http://www.youtube.com/watch?v=lhA8PWDcn9s&hd=1 Fortell gjerne kva du syns!
  5. Fauk litt med REX aktiver her om dagen og tok noken bilder av ein stemningsful lilla himmel. [Fly: Bae Hawk T1 - område: ENFL]
  6. En kar påstår at dette programmet har gått før, har det blit vist før egentlig?
  7. Går programmet i reprise noken gang?
  8. Såg akkurat det eg òg... ''Kom tilbake 14.02 2009 fra 21:00'' Ja kan virke som en del spørsmål som strømma inn. Dei gjer nok sitt beste for å svare på alle.
  9. 2 min igjen! sorry, berre bumpa her igjen i tilfelle noken har glømt at det går no.
  10. Ja, ikkje lenge til det begynne no. Slå på tv2, hent gløggen og peperkakene, og gjer deg klar for søndagens høgdepunkt på tv!
  11. Eg har en god del tima på realflight G4, og kan sei at det e utruleg stili! Flyr inverted hover med heli og 3d med dei fleste fly, og mestra vannlanding bra, noke som er ganske kult å prøve seg på. Skulle egentlig kjøpe virkelig flygande rc-utstyr ei stond tilbake, men kom ikkje lenger en simulatoren... Perfekt for rc-entusiastar
  12. TV2 kl 20:00 søndag, 14.12 ''I denne dokumentaren på 46 minutter får vi glimt fra treninga til det som skal bli NATOs toppiloter gjennom treningsprogrammet FWIT. Belgia, Nederland, Danmark og Norge har siden åttitallet trent sine toppiloter gjennom programmet Fighter Weapons Instructor Training. Store deler av den praktiske treningen har i mange år foregått ved det internasjonale treningssenteret Ørland hovedflystasjon. TV2 har fulgt elevene på nært hold, først ved Leuwarden Air Base i Nederland og deretter på Ørlandet. '' Kilde: Top Gun Norge Dette må sees! Vi må huske å bumpe denne tråden før sending, slik at vi ikke går glipp av programmet!
  13. Tok noken stemnigsfulle bilder fra en flytur i flyet BAE Hawk T1 fra skysimm. Beklaga for rød tekst på noken av bildene, men det viser i alle fall pingen eg har strevd med å oppnå i det siste.. Fin soloppgång etter takeoff Flyr mot Flesland i hard vind enkelte plassar ILS approach runway 17 På glideslope Rett før tuchdown Slakker ned Scenery fra Cloud9 [demo versjon på 7min] Taxiing til parkering Takk, og en liten komentar er verdsatt
  14. Ok, utvider kriteriet litt her og sier: -Uredigert -Du har tatt bilde selv -Fra FSX -Størrelse 800*600 -Fly: enten F-16 eller F-18
  15. Nå siden vi er så godt i gang med å rose og fotografere den nye Aerosoft F-16 tenkte jeg at vi kunne lage en liten konkuranse. Legg inn ET bilde av din F-16 modell, som oppfyller disse kriterier: -Uredigert -Du har tatt bilde selv -Fra FSX -Størrelse 800*600 -F-16 fra Aerosoft Gi komentar og karakter fra 1-6. Her er mitt:
  16. Fett, da er den nr1 på handlelista allerede. Ser spesielt fram til Apache og F16 da Gleder meg til det slippes ut (engelsk)! Forresten, er det med noen form for ''studie-material'' på noen måte, lignende Learning Center i fsx, slik at man kan sette seg inn i alt det avanserte og lære det?
  17. Tenkte jeg kunne stille et par spørsmål til, om du gidder å svare: Hvordan er FPS'en i forhold til fsx? Trengs det en supermaskin for å kjøre spillet (om du vurderer hvor hvor godt din maskin kjører spillet)? Hvordan er fysikken og slikt i forhold til fsx? (om du har fs da)
  18. Det er dette spillet sant? Black Shark av DCS, de samme som lagde lock-on. Har gledet meg veldig til dette spillet/simulatoren, men som sagt før, hvor finner vi det? Masse fete videoer på youtube om simmen som vekker intressen opp. Ta en titt på hvor avansert cockpiten er. Alle knappene kan trykkes på og masse.
  19. Før eg la ut min film på nett, leita eg etter noken HQ youtube settings først, og fant til slutt faktisk noken gode (det må sjåast i hq i youtube): Filtype: Windows Media Video V8 eller V11 (V8 først og fremst) [Template] Video rendering quality: Best (Audio) -Quality VBR -Windows media audio 9.2 -VBR quality 90, 44 Khz VBR (Video) -Quality VBR -Windows media 9 -DVD quality, 640-480 -1,000 square Framerate: 29,970 (NTSC) Seconds per keyframe: 3 Quality 100% [Program: Sony Vegas 9] Det var settingen eg brukte som fungerar bra i HQ visning på youtube. Ellers kan du ''youtube'' high quality eller liknande. Forresten, fin film
  20. Ja, prøvde heile tida å klippe filmen etter slagene i musikken. Overgangen vart ikkje helt bra alle plassar, men dei fleste plassane gjekk (trur eg då..)
  21. Ja, vi fauk på en server med 3-4 pilotar dar vi gjorde møkje meir avanserte triks og stunts. Fekk en del av det på film, men tok det ikkje med i filmen, sidan det var en del bugs (lys og dører og forsjellig som ikke samsvarte...) ute og gjekk. Et eventuelt neste prosjekt skal inneholde meir ''action'' og triks/stunts med fleire fly i lag.
  22. Veldig kjekt å høre folkens! Kjenner meg med en gang engaskjert og motivert til å starte på et nytt prosjekt igjen i framtida. Takker for god respons! :grin:
×
×
  • Opprett ny...