Gå til innhold

Rolf Økland

Members
  • Innholdsteller

    116
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Rolf Økland

  • Bursdag 12. mars 1966

Rolf Økland's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hva fly er det, og hvor finner jeg det til FSX? Flotte bilder
  2. kan du ta noen bilder av 2d panelet på denne, forøvrig nydelige bilder
  3. Det var jo litt info der Magnus, takke så mye. Det hadde vært morro om noen seriøse sjeler hadde laget scenery til disse forsåvidt eksotiske plassene, det er sikkert ikke det mest komplekse tingen å gjøre da det nesten ikke er bygninger der :-) Det er vel noe til FS9, men FSX tror jeg mangle helt, bortsett fra FSGenesis som har tatt med Jan Mayen mesh i sin north atlantic pakke.
  4. finnes det noe info chart om disse dirt stripene på nevnte plasser?
  5. Det er klart, som du sier gjennomsnittet av maskiner har ikke mulighet til å håntere FSX, men så har vel heller aldri hardcore simmere satt på ett gjennomsnitt av maskinvare, vi har vel godt over gjennomsnittet av maskiner, men uansett, mine argumenter setter til grunne at en har spec. i orden, som illustrert og forklart av Nick Needham på simforums.com Legger en dette til grunne er det ikke så mye å tenke på lenger.
  6. Hei Hvis du står på vippet FS9/FSX vil jeg bare si, når du evnt. har flydd FSX en stund, så skjønner du hvorfor FS9 egentlig ikke er noe altenativ og hvorfor du sannsynligvis ikke går tilbake til FS9. Flere som er på vippet til å skifte sim går litt frem og tilbake fordi; ja dem er forskjellige, og en kanskje ikke helt finne mulighetene en ønsker seg med en gang, men med litt tålmodghet og litt frem/tilbake bytter, så skjønner du etter hvert at FSX er FS9 overlegen på flere viktige områder.
  7. Dette er jo fantastisk Andrew, hvis du har litt ledig tid (hehe) så hadde det vært fint om du kikka litt på bygningene på ENZV tenker da på den militære siden av flyplassen, til eksempel er disse ganske realistiske i norap for fs9. Men fantastisk arbeid, så langt, du er med på å gjør fsx mye mere attraktivt for norske simmere ;-)
  8. hadde vært utrolig artig å fått denne ferdig, siden du nå har bretta opp erma igjen.... :-)
  9. Vil denne servern være åpen for alle FSX'ere som ønsker bedre kvalitet på MP. dvs. at en kan fly større fly rundt omkring om en ønsker det? Finnes det event. rettnings linjer for flyvninger der inne?
  10. kjempe flotte bilder og fin historie :-) Hvor er det dere flyr online hen?
  11. dette i sammen med Bjørn sitt stavanger scenery må jo bli fantastisk, er jo julafta å nyttårs afta på en gang detta..... som vi gleder oss :-)
  12. er det snakk om hele flplassen? uansett dette ser vanvittig lovende ut....
×
×
  • Opprett ny...