Gå til innhold

Per Thomas

Members
  • Innholdsteller

    85
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Per Thomas

  1. Hvordan kan det være umulig å åpne døra når det er overtrykk i kabinen? går ikke døra utover? Når det er overtrykk blir jo døra pressa utover, dermed burde det jo være lettere å åpne døre når flyet er i bevegelse. Hvor har jeg tenkt feil?
  2. På denne siden kan du finne virkelige checklister man skal bruke i en emergency: http://www.folloflyklubb.no/filarkiv.php
  3. Du er heldig som får den til å virke i det hele tatt.
  4. Jeg har problemer med å få det til å virke. Jeg har gjort det Geir sa. men nå kommer feilmeldingen "error reading airport information". Hva skal jeg gjøre?
  5. greit mange dataer på et skrivebord da!
  6. den finnes jo her på flightsim.no. Den øverste linken. Funker iallefall hos meg. http://www.flightsim.no/file/Kart/Kart_fra_AIP-Norge/Oslo-Gardermoen/
  7. Jeg var ikke klar over at Singapore Airlines skal bruke A340 på den nye 18 timers ruta! Trodde iallfall at det skulle være en 747!
  8. I går kveld måtte en Cessna 150 nødlande på et jorde i nærheten av svartisen pga. at flyet plutselig begynte å riste utrolig hart. Les om det her: http://www.an.no/nyheter/article743628.ece . Synes dette var litt rart til å være vanlig turbulens. Noen som har en teori på hva som kan ha vært årsaken?
  9. Ja jeg tror jeg skal ta meg en tur en dag. Er heldig og bor i nærheten
  10. okey. Drit kul video du også.men det var ikke det samme uten lyd..
  11. Kjempe flott!! Hvordan fikk du de vind-lydene da?
  12. Uansett, så var det veldig fine bilder, Jørgen!
  13. De flyr over her i dag også. Så akkurat at den ene var LN-MAJ, en Cessna 340 i Saab Norsk Flytjeneste som det ble antatt
  14. Ja det var nok Cessna 310. Etter å ha studert noen bilder så ser det ut som det kunne stemme.
  15. OK. Ja det ène slepte ett eller annet etter seg.. Vanskelig å skjønne hva de driver med.
  16. Hei.noen som har lagt merke til 2 gule 2-motors propellfly(er ike sikker på flytypen.Piper Seneca eller noe) fly over østlandet i dag? De har flydd sammen 4 ganger over her i dag, og det virker som de har en fast rute for de svinger alltid til venstre når de har flydd forbi huset mitt. Hva slags flygnig er dette tro? skogbrannvakt? skoleflygning? Artig å se på iallefall.
  17. Dette gikk unna veldig udramatisk, heldigvis. Glad jeg ikke var i deg flyet! Det var av type Embraer. Hvaslags Embraer, vet jeg ikke men jeg tror det var ERJ-145. Er vel de som pleier å fly den strekningen?
  18. Jeg liker best å fly 737 men jeg har hørt at det er mye mer støy i cockpit i 737 enn i md-80 så som real pilot(ikke enda men) så kommer jeg kanskje til å like md-80 best.
  19. Dette er en dårlig periode. Men snart går det opp igjen. Det er alltid sånn i flybransjen.
  20. Fikk flyinteressen når jeg var 4 år og fløy for første gang. Synes det veldig fascinerende med alle typer fly. Og utsikten der oppe! Det er noe av det viktigste i livet mitt. Ikke så mange andre i familien min som er flyinteressert, unntatt pappa. Målet er å bli pilot ja!
  21. hvis du vil ha med alt som handler om sivil luftfart så tror jeg den boka må bli grusomt stor.. Men de bøkene som stort sett er kan du nok finne på NAKshop under seksjonen bøker.
  22. Hei! Ta en titt på denne du. http://virtualcoastair.org/learning/oppkobling.htm VBX161 NOW966 ATC Hehe, Einar.. Var det nå en overraskelse at du henviste til Virtual Coast Air sine sider? Av alle de sidene som finnes på nettet om dette, så ble Virtual Coast Air som ble valget Hehe, synes nå denne guiden var veldig grei. Fikk det til nå. Takk for hjelpen, alle sammen.
×
×
  • Opprett ny...