Gå til innhold

Bjørn Erik Henriksen

Members
  • Innholdsteller

    269
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Bjørn Erik Henriksen

  • Bursdag 30. nov. 3

Bjørn Erik Henriksen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Flotte bilder! Jeg har et spørsmål angående ruter innenlands i Norge. Hvilken Flight level brukes normalt på ruter som f.eks. ENZV-ENGM?
  2. Kjempeflott bilde! Flyplassen ser da sannelig ut som Bremerton Natl.
  3. Updaten kommer nok ikke til å inneholde en mere realistisk GPS, men kommer til å gjøre panelet kompatibelt med Reality XP`s GNS systemer. Vi som bruker Vista 64 vil ha nogre problemer med den løsningen.
  4. Kjempejobb Thomas! Ser frem til å få denne inn i FSX. mvh. Bjørn E.
  5. Wow! Fantastisk paint Gunnar! Jeg pleier sjeldent å installere andres repaints, (liker å fly med mine egne) men denne må bare inn i FSX. mvh. Bjørn E.
  6. Knall flyging, knall musikk og knall kvalitet.. Rett og slett en knall video som virkelig gjorde seg på en lørdags kveld.
  7. En bra begynnelse dette Gunnar! Det var sannelig på tide at noen andre begynte å lage noen repaints av Twinkien. Med de jeg har begynt på, har jeg kommet opp i 20 stk. :grin: mvh. Bjørn Erik Henriksen
  8. Jeg var nå nesten helt sikker på at ATR hadde avtale med Flight1 og ikke Dreamfleet, men man kan da ta feil.
  9. Er det noen som har funnet noen løsning på dette problemet? Litt kjedelig at jeg ikke kommer inn på siden. Har en del koder og snacks der som jeg skulle hatt tak i. Har nok ikke noe med nettleseren å gjøre. Fikk problemer for et par uker siden, men før det kom jeg inn uten problemer.
  10. Novair flyr Charter fra Oslo til Kreta. Jeg reiser til Chania den 10. Juli fra Stavanger. Da med Braathens.
  11. Bare for å pirke litt.... Dette prosjektet er ikke dreamfleet sitt, men Flight One sitt. Men at det høres bra ut, er ikke utelukket.
  12. Jeg kan si at Emma field er et veldig bra scenery. Jeg er medlem i Emma field flying club(EFFC), og har det utrolig gøy i Multiplayer med gutta i klubben. flyinns og diverse greier rundt omkring i Washington state. Da er det veldig bra å ha Emma som base. mvh. Bjørn Erik Henriksen
×
×
  • Opprett ny...