Gå til innhold

Christian Alden

Members
  • Innholdsteller

    396
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Christian Alden

  • Bursdag 21. juli 1990

Christian Alden's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg får jo ikke lastet opp flerne bilder enn 12 hver gang! Så da må jeg dele opp i to deler...
  2. Heisann! Tid for bilder igjen! Jeg får ikke Walk and Follow til å funke ordentlig uten num-pad ennå. Så derfor tenkte jeg at jeg kunne nesten bare ta bilder fra cockpiten, til en forandring. Jeg var lit uheldig med 'bluringen' ser jeg i etterkant, men håper ikke det gjør noe.
  3. Hei! Ble en del bilder på kort tid! Håper ikke det gjør noe
  4. Driver å tester litt med FS etter install. Er enda ikke helt fornøyd, får helr ikke AA til å funke. :crazy: Ser at nattlyset helr ikke er så bra, noen tips til et bra addon som fikser det? Uansett her er bildet
  5. Heisann! EN stund siden sist nå... Jeg har akkurat installert FS igjen, i tillegg til AI og FlyTampa St. Maarten. Det er vel alt som er gjort. Jeg legger også ut disse for å teste hvordan det nye bilde foraet funker... AA og AF står også, da jeg har problemer med skjermkortet for tiden.
  6. Nå skal du bare ikke kjøpe flyene, du skal bruke dem også. 737NG er mye billigere i drift enn -200.
  7. Det der er et ufattelig stygt fly! Liker det ikke en plass!
  8. Bildet på første siden til Beirut sin flyplass er tatt fra Flight Simulator! Synes bare at det var litt artig... Beirut Rafic Hariri International Airport
  9. Det kommer an på hvor stas det er. Hvis produktet ditt får en stjerne og de har tatt det fra en annen side uten lov, kan du ikke kalle det stas!
  10. Ikke som jeg kommer på. Men det er vel ikke lov for det? Vis det er det så er det en glipp fra meg, og det skal rettes på. Så jeg tror jeg sender en mail til avsim nå.
  11. Hei, Jeg bare lurte på en ting. Jeg kom tilfeldigvis forbi FSplanet sin side idag. Da så jeg at mine vann teksturer lå øverst på siden deres. Det jeg lurte på var, om dette er lov? De har ikke sendt mail eller spurt!
×
×
  • Opprett ny...