Gå til innhold

Jonas westlin

Members
  • Innholdsteller

    30
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Jonas westlin

  1. hvorfor er setene i cockpit så fårete egentlig? noen som har vet det, eller bare har festlig forslag? huhei!
  2. lag modellen i 3dsmax du, så eksporterer du det til 3ds og importerer til gmax og eksporterer til bgl/mdl gra gmax.. [ 03.09.2002, 23:49: Endret av: Jonas westlin ]
  3. quote: Opprinnelig postet av Eivind Tollerød Fosse: Kan være streik? Eivind Spirit 75 / TFN75 hehehe! det hadde jo tatt seg ut.. det er jo sommer nå, så det kan jo kanskje ha litt med det og gjøre..
  4. da var patchen til PSS 777-200 ute og klar til nedlasting.. gratis for de som allerede har kjøpt den. og de som ikke har kan kjøpe pakken for 10 £ hos Phoenix
  5. så sas' A340 i dag når jeg skulle dra hjem.. riktignok MIDT i takeoff da.. huffsi.. så hvis noen ser et ansiktsmerka på et vindu på en braathensmaskin.. hyyyyyysj.. hihi.. flott fly jah..
  6. eksporter til 3ds fra 3dsmax.. og importer 3ds inn i gmax.. funker fint.. værre er det ikke.. husker ikke helt hvor jeg fant 3ds import scriptet til gmax men..
  7. du trenger ikke spørre om tillatelse for og fly den.. du har jo som sagt fått clearence. så da stiger du til 5000 fot, og flyr TOMBO 3C dep. du trenger heller ikke vente til du er på 5000 fot før du begynner og fly den..
  8. og ordne den eksisterende databasen vet jeg ikke hvordan kan gjøres.. hvis du skal lage et nytt callsign, må du lese det inn via mikken, og skrive ei linje, slik at det står skrevet i tekst når atc prater til deg.. leste litt i read me filen, leste inn, skrev litt tekst og vips. så sa atc Braathens.. men det ville vært en del bedre, om man leste inn alt på nytt.. selv om det er enormt mye.. det er 5170 wav filer man må lese inn da.. bare les litt i atc_voicepack_sdk filen, så skjønner dere nok hvordan dette gjøres.. virket som noen kanskje misforsto litt, og trodde jeg endret den originale filen, det er ikke tilfelle..
  9. og legge inn f.eks callsign Braathens tok ikke lange tiden.. men det høres SKIKKELIG teit ut med den stemmen som er default, og så kommer min midt inni..
  10. tror det er den nyeste. ikke at jeg kan merke noen forskjell fra den og og 2.4b
  11. tror ikke noen har skrevet noen norske manualer.. lek deg så mye som mulig med gmax du.. beste metoden.. du har vel lastet ned hjelpefilene og tutorialene fra discreet?
  12. har du lastet ned tutorialene da? du tar og plasserer de i d:\\gmax\\tutorials vettu [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image] (bytt ut D: med den stasjonen du har det på da)
  13. er med i British airways virtual og så klart Braathens!
  14. funka fint nå.. [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image]
  15. stopper halveis i her og.. win2000 her...
×
×
  • Opprett ny...