Jump to content

Joakim Brestrup

Members
 • Content Count

  337
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Det er DatStat som gjennomfører denne undersøkelsen på oppdrag fra Microsoft.
 2. Norge er det landet som følger EU-regler og direktiver mest til punkt og prikke. Et eks.: Norge har ønsket å innføre nye kjennemerker på biler med integrert flagg, og har fulgt prosedyren for slikt ved å sende forslag til høring til EU. EU har ikke gitt godkjennelse og vegvesenet ligger ett år etter planen med å få innført nye kjennemerker. Island har imidlertid innført tilsvarende kjennemerker helt uten å bry seg om hva EU mener...
 3. "Fårhjulet". Er det hjulet som står foran eller bak grisehulet? Eller ved siden av kuhjulet?
 4. Hadde det ikke vært for kapitalismen, hadde vi reist med hest og kjerre idag (eller kanskje hestene hadde reist med menneske og kjerre). Det er markedet som bestemmer hva slags komfort passasjerene skal tilbys, og passasjerer foretrekker lavere priser fremfor komfort.
 5. Ja, å fly med A380 blir nok mer som å være sild i tønne enn den luksuriøse opplevelsen man kan få inntryk av basert på diverse promoer. De fleste flyselskaper som kjøper A380, gjør det fordi de vil ha plass til flere passasjerer og kommer derfor til å utnytte plassen maksimalt. Eneste flyselskap som kan tenkes å benytte seg av de ekstravagante og dårlig plassutnyttende løsningene, må vel være Emirates.
 6. Siden den PC-baserte flysimulatorens begynnelse har vi sett at det stadig gjøres forsøk på å nærme seg virkeligheten. Har brukt helgen på Level D B767 og jeg er, som simmer siden 1982, imponert over hvor langt simulatorverdenen har kommet. Men fra virkelighets-flygningens side er det ikke blitt gjort et eneste forsøk på å nærme seg simulator-verdenen. Nå synes jeg det er på tide at det også fra denne siden gjøres forsøk på tilnærming, slik at man får en mest mulig lik opplevelse i simulatoren og virkeligheten ved å møtes i midten. Første skritt bør være at bakketeksturer i virkeligheten erstattes med de fra FS2004.
 7. "Graffik" og "Fyssik". Er det virkelig slik det skrives på norsk?
 8. Jeg tror han mente motsatt. Nemlig at FS tar imot GPS-data og viser posisjon ut fra det.
 9. Jeg vet ikke hva kabinfaktor er, men SAS trenger ihvertfall søtere flyvertinner for at jeg igjen skal begynne å bruke SAS. Orker mer av de sure gamle damene...
 10. Det hender at jeg ser etter Y-tasten når jeg skal lukeparkere.
 11. Enda en undersøkelse der alternativene er så lite gjennomtenkt at resultatet neppe vil bli riktig (alternativene bør være slik at man kan velge noe som passer, og ikke slik at man må velge noe som ikke stemmer med virkeligheten for å få svart og komme seg videre).
 12. Multiplayer er for barn. Folk bruker Slew, økt simuleringshatighet osv. Fly enten offline (med f.eks Ultimate Traffic) eller på VATSIM!
 13. Skaff deg heller en egen PC og la mamma sin være i fred.
 14. Hva som helst kan inneholde virus. Installer et godt antivirus-program og last så mye du klarer.
 15. Jeg reiser veldig mye med fly, og gruer meg alltid når jeg skal nærme meg gaten med flyet til Oslo, enten det er på Heathrow, Schiphol eller Kastrup. Ved gaten kryr det nemlig av teite nordmenn som snakker norsk, og skiller seg ut fra alle andre mennesker ved å se ut som malplaserte "fiskerbønder"... Grunnen til at jeg gruer meg er at jeg er redd folk skal ta meg for å være nordmann. Det ER flaut å være norsk i utlandet, spesielt på fly.
×
×
 • Create New...