Gå til innhold

Kristian Viken

Members
  • Innholdsteller

    75
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Kristian Viken

  • Bursdag 30. nov. 3

Kristian Viken's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvorfor tar du ikke siv. rutefly da Rønning, hvis det er så ille...
  2. Jeg mener å huske at Braathens kun eier sine 737-700 ellers er resten leaset!!
  3. Noen som kunne tenkt seg en spottertur til Langnes førstkommende fredag el. søndag?=
  4. Jeg er fullt klar over at jeg har maset mye angående denne turen,men nå er det knapt en uke igjen til lørdag 8 mars. Denne dagen skal vies til fly og atter fly hvis folk vil, og av den grunn vil jeg gjerne vite hvilke som vil og kan bli med på at de blir med på en morsom dag. Det ville hvert morsomt og gå rundt ,ta noen bilder, besøke tårnet osv. og avslutte det med en pizza-aften i byen på Dolly Dimples eller lignende. Hvem blir med lørdag 8 mars??
  5. Kunne hvert greit å være 4-6 pers på spottertur ,i så fall skal jeg prøve å snekkre sammen et bra opplegg! Hvem blir garantert med?
  6. de som vil bli med ,send meg en mail med: <alder> <navn> <tlf> vikens_airline@hotmail.com så vil jeg gi respons :-)
  7. Jeg er har skjønt at det er kun meg selv som gidder å arrangere en slik tur til Tromsø lufthavn, derfor vil jeg gjerne vite hvilke personer som kunne tenke å ofre lørdag 7 mars til luftfartens verden? Hvis noen er interisert skal jeg arrangere :-)
  8. De som vil og kan sikkert bli med den 7 mars , send meg mail: vikens_airline@hotmail.com regner med at vi skal prøve å bli en gruppe på ca 4-6 stk.
  9. Kanskje 1 el 7 mars kunne det blitt en tur. et følgend program vil jeg prøve å fullføre : kl.1200 oppmøte på lufthavna kl.1300 tur i tårnet kl.1400 tur til enden av rullebanen kl.1500 tur i kabinen til SAS, Braathens el. Widerøe kl.1600 tur inn til byen der dagen blir fordøyd med pizza og cola Er det noen som kunne tenkt seg å bli med på noe lignende på en av disse aktuelle datoene? skriv deg opp under med datoen/e som passer for deg såkanskje dette kan bli en realitet
  10. De som er interisert kan også nå meg på mail el MSN hvis ønskelig: vikens_airline@hotmail.com
  11. De som er interisert i å bli med og kanskje det er noen som vil arrangere noe pga. jeg kjenner ikke til Tromsø Lufthavn og kanskje etter en liten spotter-tur kunne man tatt seg en cola et eller annet sted i byen, der me kan prate om fly osv. Skriv deg opp under !!!
  12. Da kan vi legge Spotter-turen til for eks en lørdag for eks: 15 feb el. 7 mars
×
×
  • Opprett ny...