Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 19. juni 2023 i alle områder

  1. Til nå har det ikke vært mulig med ''replays'' av oppdrag i full simulator modus i WT, dette har gjort at de fleste bildeserier jeg har lagt ut kommer fra mye kortere og simplere ''realistic battles''. Dette er relativt nylig endret, slik at det nå er mulig å få gode bilder fra fulle og lange simulator runder på de store mapene. Helgen avsluttes dermed med et adrenalinpreget avskjæringsoppdrag i Fishbeden. En formasjon fientlige bombefly med eskorte oppdaget rundt 20.000 fot inkommende i subsonisk hastighet. Scramblet opp og prøvde å holde Fishbeden supersonisk mens bombeformasjonens posisjon blir sporadisk oppdatert. Etter en stund fanget jeg dem opp på egen radar, og resten forklarer bildene. Dette er WT på sitt beste, fortsatt ikke en full-fidelity simulator, men krevende så det holder med nok av systemer å håndtere, da blir det gøy.
    2 points
  2. Ja, flyplasser som kommer med World Updates er vel teknisk sett som en hvilken som helst annen 3. parts addon, vanskelig å ekskludere alt uten konflikter.
    1 point
  3. Forskjellen her er vel som Henrik sier, at det blir problemer når det er handcrafted flyplass oppå handcrafted flyplass. ESSA som kommer med Nordics-pakka er jo ikke default
    1 point
  4. Det har begynt å bli ganske mange utgaver tilgjengelig av Phantomen i WT nå, en som gjør seg godt er E utgaven, som kommer med mange gode oppgraderinger i forhold til C modellen jeg normalt ratter rundt (spes. den innebygde maskinkanonen i snuten), det gjør også at man kan møte mer voksne jagere og fortsatt ha en mulighet, selv om det skjeldent er lett. Denne gangen møtte man på en gruppe F-4S, men med hjelp fra en vennlig MiG kom man for en gangs skyld seirene ut, selv om det var på hengende håret.
    1 point
  5. Med Bf-109G-6 har FlyingIron begynt å nærme seg DCS-kvalitet , i hvertfall angående flymodeller uten våpenkapasitet. Denne Messerschmitt`en er ganske krevende å håndtere etter boka ( som i virkeligheten ), og det anbefales å lese gjennom "flight manual" før man begir seg til værs . Den er utilgivelig hvis man ratter den hensynsløst, men svært gavmild hvis man behandler den med respekt og følelse. Fantastisk lydkvalitet, hårfin flyfeeling og imponerende detaljrik. MSFS leverer warbirds man nesten ikke turte å drømme om for bare få år siden.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...