Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 24. mars 2023 i alle områder

  1. Ville tipse om denne: H125 (AS350B3e) for MSFS – CowanSim.com, CowanSimulation.com – Flight Simulator Add-ons. Har ikke prøvd den selv enda ettersom den nettopp er sluppet, men foreløpige reviews virker gode.
    3 points
  2. Kjapp serie med bilder som ble liggende og av div. grunner aldri delt før nå, god fornøyelse.
    3 points
  3. DCS: Landing i Oman med F-16 etter vellykket oppdrag sammen med F-18 Hornet.
    3 points
  4. Micronesia, Fiji, Indonesia, Kiribati, Marshall Islands, Nauru, Palau, Papua New Guinea, Samoa, Solomon Islands, Tonga, Tuvalu og Vanuatu får store endringer. I tillegg blir Antarktis, Cook Islands, Guam, Easter Island, Galapagos og Hawaii oppdatert med nye høydedata. https://www.twitch.tv/videos/1772471519 Nye flyplasser:
    2 points
  5. Savner togbrua ved Fetsund, som er et fint kjennemerke ved innflyvning til Kjeller. Er det noen som har lyst og evne til å lage den?
    1 point
  6. Nå som "freeware" : Cessna T-37B Tweet » Microsoft Flight Simulator . Denne snertne 2-seter`n har i flere generasjoner vært obligatorisk for pilotutdanningen i USAF, og har vært en av mine yndlingsmodeller både i FSX og P3D. Nå har den altså gjennoppstått som freeware i MSFS, og det med langt på vei "payware-kvalitet" En riktig så underholdende modell, med troverdig FM og detaljert både utvendig og innvendig så det holder. Her snakker vi om å feire SU12 til langt på natt. God tur 😊
    1 point
  7. Kodiak'en har fått seg nye dekk og er klar i april!
    1 point
  8. Fint med noen nye plasser i new guinea Bare å fyre opp Kodiakèn og ta skikkelig bush flygning 😜
    1 point
  9. Hei, takk for mye god info og tips! Jeg bruker både Blender og Substance Painter i dagsjobben så jeg er godt kjent med begge. Har begynt å titte på editoren til MSFS samt blitt litt mer kjent med SDK-dokumentasjonen. Jeg tenker i første omgang, har jeg lyst til å prøve meg på ENHS (Hokksund flyplass) Jeg tenker også på muligheter for andre typer Scenery eller eventuelle modell-pakker. Trenger ikke spesifikt å være flyplasser. Men nok en gang, takk for mye god info. Skal ta en titt på linkene. 🙂
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...