Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 05. jan. 2023 i alle områder

  1. work in progress, ny tårnmodell
    11 points
  2. 2 points
  3. Godt Nytår fra Danmark Vi har netop lanceret version 3 af Global AI Ship Traffic på flightsim.to flightsim.to Global AI Ship Traffic GAIST ULTRA V3 og på flyawaysimulation flyawaysimulation.com Global AI Ship Traffic GAIST ULTRA V3 I forhold til tidligere versioner er der flere skibe - lidt over 900 unique modeller og omkring 1800 når repaints inkluderes. Der er flere ruter og mere trafik, men primært er pakkens ruter nu opdelt i regionale pakker, hvilket specielt skal hjælpe brugere, der har oplevet at sim fryser ved opstart af en flyvning. Antallet af trafik bgl filer har for nogen givet problemet, så nu kan du nøjes med at installere den eller de regioner som er relevant for din flyvning. Samtidig er den nye pakke forberedt for at vi i samarbejde med Alpha India Group og fleetmon.com snart lancerer en real time version af Global AI Ship Traffic. Som en lille teaser for real time er her to billeder fra Vejle Havn i simulator og virkelighed...
    1 point
  4. I går kom øyeblikket mange av oss har venta på, nemlig Eagle Dynamic sin 2023 And Beyond-video. Disse videoene skinner litt lys på hva som kommer i 2023 og utover, og som vanlig er videoen spekka med eyecandy og snadder, pluss også hele TRE reveals. 2023 blir et bra DCS-år, ser det ut som.
    1 point
  5. Grunn til å glede seg, kald-krig perioden er en gullalder når det kommer til jagerfly, er nok derfor Phantomen fortsatt er et av favorittflyene mine i WT selv etter 3 år.
    1 point
  6. Gleder meg som en unge på julaften til Phantom'en. Og det at Navy-Phantoms også kommer blir skikkelig morro. Tok et par screenshots fra videoen. Må ha mer mat i Wallpaper-samlinga mi:
    1 point
  7. Hehe, men det er vel kaldere over 30000fot?
    1 point
  8. Kle på den, det er bitende kaldt ute
    1 point
  9. Tok en titt på PMDG forum. Tydeligvis fler en meg som sliter etter siste oppdatering av 737 ..så da blir det vel fikset om ikke så lenge . Får fly Milviz 310 i mellomtiden 👍..ellers takk for svar med tips
    1 point
  10. Oppdatering i dag. Lagt inn marinaer med flytebrygger og enkle båter i stedet for disse halvt nedsunke klistremerkene på en rekke steder nær flesland. Også litt frittliggende småbåter langs strandlinjen. Laget det som en egen pakke i pakken, mest for å holde det håndterbart for meg Selv. Håper det faller i smak. Husk at dette er enkle modeller som skal skape rett inntrykk fra luften, ikke imponere noen som oppholder seg på vannet. - Haakonsvern båtlag, Håkonshella, Alvøen - både inne i bukten og båtlaget langs veien, Grimstadneset, Dolviken, Hjellestad Marina, Bergens seilforening (Hjellestad/Milde)
    1 point
  11. Lastet opp ny versjon i dag: https://flightsim.to/file/8938/bergen-features Inkludert modell av CircleK bensinstasjonen, Bybaneterminalen på Birkelandsskiftet med buen, ubåtbunkeren på Haakonsvern, lappet over avbildningen av en semitrailer ved rundkjøringen med anleggsarbeider, byggekran og forskjellige elementer på rett øst for flyplassen. Flere båter rundt omkring og mange terrengendringer for å ta bort "strukket" terreng ned mot vannet i mange viker rundt Flesland. Endret litt på lyssettingen og diverse på elementer fra tidligere versjoner.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...