Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 28. juni 2022 i alle områder

  1. 1.6.0: Fiksing på terminalteksturer og full ny tekstur og noen modellendringer for tårnet.
    5 points
  2. Endringene fra 30. mai er nå integrert og lastet opp som versjon 2.0.8. ENBR har fått samme behandling.
    3 points
  3. Jo, liker LNM veldig godt. MSFS har gjort det mulig å dra på sightseeing i eget land, men det var litt vrient å fly etter navigasjonsfyr når LNM viste fyr som ikke lenger er aktive. Måtte med andre ord oppdatere AIRAC, og det ønsket jeg i utgangspunktet ikke. Nå har jeg kjøpt navigraph-abonnement og angrer vel ikke et sekund på det.
    2 points
  4. Takk for info! Gi meg gjerne en ekstra påminnelse hvis jeg glemmer det.
    1 point
  5. Vel vel. Brukt helgen på installasjon av AIG, navigraph charts, simbrief og testet litt ymse i VR og er klar til å ta en tur forhåpentligvis i kveld. Logget meg på ENGM for en time siden og der var det bizzi gitt. Håper jeg treffer en controller eller to senere. Kommer til å holde meg på kjente trakter til det meste av rusten er pusset bort, så holder meg her på berget inntil videre… eller skandinavia iallefall
    1 point
  6. Så, jeg deltok selv. I FBW A320 Neo, SAS-livery (ikke helt realistisk, sikkert - det skal bli bra med nye maskiner etterhvert), fra Gatwick til Philadelphia. 7:32 timer, knirkefri samhandling med andre piloter og veldig trivelig ATC hele veien over dammen. Rakk å vaske nesten hele stua samtidig samt lage middag (de var rause på pausene, som de pleier). MSFS er virkelig blitt helt utrolig, særlig i VR. Helt vilt sug i magen når man kommer innover østkysten med alle byene og all trafikken.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...