Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 23. mai 2022 i alle områder

  1. Phew! Tok nettopp min første pattern med vatsim. Det var både skremmende og kult på samme tid! Jeg har et spørsmål: Flyr i VR. Så det er vanskelig å sjekke frekvensene på vpilot. Ser også at frekvensene på Navigraph charts ikke matcher vatsim. Er det noen måte å få vatsim frekvensene inn i VR i et panel eller noe? Vil helst ha en løsning som ikke innebærer og fjerne HMD under flyvning
    1 point
  2. Ja, de har valgt en metode som er nært opp mot virkeligheten, der man må inn med vekt/cg selv basert på kalkuleringer gjort i EFB. Det er realistisk, men tar noen ekstra steg som bl.a. FBW gjør for oss automatisk. Jeg synes at det kunne vært en automatikk her, men andre vil kanskje si at de liker å trykke så mye som mulig. Men når det gjelder spørsmålet ditt om routing, så skal det går fint, men husk på INIT i AOC-meny tilsvarende før du begynner med INIT A. Videoen under er fryktelig lang, men kategorisert (noe alle burde gjøre...), så har du gjort alle steg på EFB, kan du hoppe til kapittelet om FMGC/MCDU for en raskere gjennomgang. Da skal det gli inn som forventet. Gjør i hvert fall det hos meg Håper det løser det! PS: Vedkommende under er min go-to-guy for video tutorials knyttet til Airbus. Utrolig dyktig og veldig kunnskapsrik type.
    1 point
  3. Der var førstemann ute med Randver https://flightsim.to/file/33588/fenix-a320-sas-scandinavian-airlines-2019-oy-cam
    1 point
  4. De er linket direkte fra flightsim.to som av og til har litt problemer med bildeserveren sin.
    1 point
  5. Flyr. https://ro.flightsim.to/file/33370/flyr-4k-ln-fga-pmdg-737-700
    1 point
  6. Ja, jeg er forbauset over hvor utrolig mye bra freeware som er sluppet for Norge. Det er jo helt rått å se hvor mange talentfulle folk vi har med på laget!
    1 point
  7. Engine lysene (de to ytterste) forsvinner ikke før du har startet motorene, gitt at dem er slått på (da dem drives av motorene).
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...