Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 13. mai 2022 i alle områder

  1. Jeg skulle egentlig bare sitte på stand på ENBR å konfigurere litt på 737'en, men hadde satt opp vPilot og connecte VATSIM litt tidligere. Trodde jeg måtte reaktivere konto og hadde lyst å ha den klar til helgen, oppdatert vPilot, fikk ikke tilgang til GERMANY2... osv... anyway så gikk det greit, fikk koblet opp og startet så simmen uten noen planer om å fly, bare assigne noen akser. Men, når simmen var oppe å kjøre hadde jeg glemt hele vPilot og altså ikke tuna inn på ENZV som jeg så lå i lista. Etterhvert begynte jeg å taxe og tok til slutt av i hu og hast for å teste rudder i flight, men PLING PLIN PLING!!! For en tulling tenkte nok ATC Tulle rundt uten flightplan, ta av fra taxebane i feil retning.... FLAUT Jaja. Nå skal alt være OK til å gjøre det ordentlig i kveld. Beklager så mye
    4 points
  2. Jo, landingshjul problematikken fant jeg en løsning på inntil videre. Men det er ikke det største problemet. Formulerte meg kanskje litt ukonkret i første innlegget.
    1 point
  3. 2 timer og 38 minutter med en Ryan Air pilot fra Standstead til Dublin. Går igjennom alt https://www.youtube.com/watch?v=mX5QRithc0E
    1 point
  4. Batteriproblemer føljetong - Siste Episode - Og en liten historie Takk til dere som har hjulpet meg med å finne ut av dette snodige problemet Jeg blir ikke klok på dette her (heller). 😁 Nå er situasjonen som følger: Batterialarmen går med en gang batteriet startes, alarmen forsetter en stund mens jeg holder på med alt det andre. Etter en stund stopper den. Jeg trodde først det var ørene mine som hadde filtrert ut den uønskede lyden, men den var virkelig borte. Jeg fortsatte med de vanlige forberedelsene; la inn flight plan, pushback, start opp av motorer, taxi til rullebanen, cleared to takeoff, takeoff. Alt fungerte fint 🙂 og ingen batteriproblemer. Lykke ! Batterialarmproblemet er offsielt endelig borte !!! (krysser fingre) Flyturen gikk fra Haugesund (ENHD) til Oslo (ENGM). Så dukket etterhvert de "vanlige" problemene opp. Prøve å huske hvordan AP virker, VNAV/LNAV etc. Det funket etterhvert. Sette opp for approach og ILS landing. Dette får jeg fremdeles ikke helt til. AP følger GS helt til ca 1000 føtter, og da slutter den å følge GS. Dette har selvfølgelig noe med hvordan jeg setter opp flyet for siste strekket til landing. Jeg er nå igang med å se en rekke videoer på Youtube, lese manual, søke i forskjellige forum. Kort sagt alt det som er vanlig for Microsoft Flight simulator, og som jeg har drevet med siden før WEB. ALt dette kommer til å ordne seg etterhvert. Det går på min kunnskap og forståelse. Flyet er helt fantastisk ! Nivået som er simulert er hellt ellevillt. Det ser ut som om så og si samtlige funksjoner er simulert. Har hatt alle MSFS siden 1985/86, og det er like moro med hver release. Finne settings som funker optimalt med den riggen du har, tweaker som noen sier hjelper, som andre sier ikke hjelper. Må jeg kjøpe mer memory, ny CPU, etc etc. Sluttet for ca 10 år siden når MS FSX ble forbigått av P3D. Måtte bare prøve når jeg så at MSFS 2020 kom og fikk veldig gode kritikker. Kjøpte ny PC (ikke bare pga MSFS, den gamle var 11 år og hadde begynt å oppføre seg rart, så det var på tide) fikk installert MSFS og så var galskapen igang. Lette etter og installerte addons (Simbrief, addon manager, gjenopprettet Navigraph Abo, ENGM, ENHD,ENBR +++, Simtoolkit pro) Så begynte pengene å rulle 😉 - Kjøpte VR briller (HP reverb G2) til 5000 på Finn.no av noen som hadde gått lei (ikke simmer) - Kjøpte PMDG 737 så snart den kom - Har kjøpt 32 GB ram for å se om det kan hjelpe ettersom jeg til enhver tid har over 50 WEB sider åpne i 3 desktopper Kommer heelt sikker til å fortsette med pengebruken på andre "must have" greier etterhvert. Jeg gleder meg til fortsettelsen !
    1 point
  5. Jeg Morten og Per Arve var nede og hentet og fløy sammen til Værnes Da var en endelig hjemme med herligheten
    1 point
  6. Oppdatert med nye glassvegger og noen nye teksturer på T3. Dette fikser bugs fra SU9.
    1 point
  7. The Wedell-Williams Model 44, freeware. Fra den gyldne airrace-tiden i begynnelsen av 30-åra. I skarp konkurranse med Gee Bees, men en anelse mer stabil. Veldig bra modell, og et vakkert supplement til Model Z og R2 i hangaren. Hvem sa at det var kjedelig med MSFS.......?
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...