Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 06. mai 2022 i alle områder

  1. Joda, dette er Milviz kvalitet. Hadde en del fra denne produsenten i P3D, og ble aldri skuffet. Jeg byttet imidlertid raskt ut default navigasjonssystem med GTN750XI fra TDS. Dyrere en selve flyet, men skitt au, litt morro skal man jo ha. Dette blir spennende 👍 Så er det bare å vente på Beaver'n for MSFS som er under produksjon og som jeg brukte mye i Vancouver området i P3D.
    4 points
  2. 3 points
  3. CTD skyldes ofte feil på scenery i Community-mappa - kan egentlig komme av hva som helst. Hadde noe lignende en stund der jeg ikke kunne starte fra en spesifikk parkering på en flyplass, da gikk det galt. Flyttet startposisjon, og ting fungerte - også ved start fra runway.
    1 point
  4. Viftestøy ved kjøring av MSFS er vel helt normalt?
    1 point
  5. He he he, noen ganger kommer de i flokk og følge 😆. Og snart kommer PMDG på banen...... For min del har jeg mer enn nok med å fly korte turer i små øyeblikk, nå som sommeren bryter laus. Maddog og 737 må vente til høstmørket tar over igjen. Og skulle det by seg en mulighet for langtur, har jeg jo to fabelaktige Starfighter-modeller i hangaren 🥰.
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...