Gå til innhold

Poengoversikt

Populært innhold

Viser innholdet med flest omdømmepoeng den 06. jan. 2020 i alle områder

  1. Dette er hva P3D4 handler om, stadig nye overraskelser som beriker sim-hverdagen . Og det er MYE å velge blant. For min del gjelder det spennende flymodeller, og nyttårsrakettene hadde knapt landet, da SimWorks slapp sin nyeste juvèl, T-37B Tweet. Denne snertne, lille krabaten, har vært med å utdanne norske militær-piloter i flere tiår, og har vært et populært fly i like lang tid. Og nå spørs det om ikke populariteten sprer seg til FS-verdenen også. I hvertfall er det flere som lar seg begeistre, og jeg er definitivt blant disse. En gjennomarbeidet flott modell, kvaliteter i både lyd og flyfeeling, og simulerte systemer for enhver smak. Faktisk er det allerede piloter med flytimer på Tweet`n , som roser modellen for presis realisme. FS2020 nærmer seg, men P3D4 lever i beste velgående. Godt Nytt År
    4 points
  2. Da - etter 6 år med utvikling, er Milviz sin Kingair 350i endelig sluppet. Alt er simulert i denne modellen. Virkelige piloter og instruktører for Kingair har vært med i hele utviklingsprosessen. Det er i det hele tatt et stort team som står bak denne. Jeg har laget 3 av de 4 teksturene som kommer med denne utgivelsen. Riktignok er teksturene laget for flere år siden, men disse har nå vært gjennom en PBR prosess.
    1 point
  3. Uten at jeg vet, så vil jeg tro v5 var like om hjørnet i fjor, men når MS slapp bomba med FS2020 så tror jeg dem fikk litt å tenke på - og ikke minst jobbe med. Derfor er enda v5 ikke lansert. Tror jeg da, selv om det er ren spekulasjon På meg selv blir det bygging av ny pc i løpet av våren og FS2020 Utover det, flotte bilder Ernst!
    1 point
Poengoversikten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
  • Opprett ny...